Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb Ursa FC
C1v9 Tactiek sila
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
71.7 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Lengyel is nu in balbezit. Quang Vũ onderschept slim de pass. Peściński verovert de bal door een tackle van achteren. Peściński schiet op doel. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Ursa FC 0:1

4e minuut.
Fasolka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilarrubla komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gorobeţ kopt de bal weg. Śrutwa met een sublieme pass. Peściński rent richting de bal. Peściński draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Ursa FC 0:2

19e minuut.
Cavin passt de bal met de wreef. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa geeft een hoge lob. Lengyel maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Ursa FC 0:3

30e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Gorobeţ probeert naar een medespeler te passen. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin geeft een hoge lob. Peściński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gorobeţ passt de bal in één keer door. Cavin is nu in balbezit. Cavin passt de bal zonder na te denken. Peściński is nu in balbezit. Peściński haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lengyel rent richting de bal. Lengyel draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 54%, Ursa FC 46%.
Torb - Ursa FC 0:3

46e minuut.
Szekér komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vilarrubla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... Jipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Semik passt de bal zonder na te denken. Gorobeţ is nu in balbezit. Palim begaat een overtreding. Palim krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa passt de bal in één keer door. Gorobeţ speelt de bal door. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Stawski geeft de bal voor. Cavin rent richting de bal. Cavin met een sublieme pass. Klungelig pakt Peściński de bal. Peściński schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Palim rent richting de bal. Palim passt de bal in één keer door. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Śrutwa speelt de bal door. Klungelig pakt Gorobeţ de bal. Gorobeţ geeft een lange en hoge pass. Peściński rent richting de bal. Peściński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Vũ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čtvrtníček de bal. Čtvrtníček geeft de bal voor. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 48%, Ursa FC 52%.
Torb - Ursa FC 0:3