Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Franconia Athen FC Chelsea Kokory
F 523-Mx Tactiek 442atak
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
71.3 gemiddelde waardering 78.4
formidable Schieten outstanding
excellent Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


5e minuut.
Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Krejza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veselý geeft een lange en hoge pass. Amstel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda passt de bal in één keer door. Cargioli verovert de bal door een tackle van achteren. Krejza rent richting de bal. Krejza haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú bokst de bal weg.

9e minuut.
Krejza probeert naar een medespeler te passen. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buszta. Buszta krijgt een gele kaart. Amstel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veselý zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kołodziński is nu in balbezit. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een hoge lob. Veselý geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pena is nu in balbezit. Wrobel onderschept slim de pass. Enescu is nu in balbezit. Wrobel onderschept slim de pass. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Radosta bokst de bal weg.

16e minuut.
Buszta passt de bal zonder na te denken. Hernández Pindado rent richting de bal. Hernández Pindado geeft een lange en hoge pass. Wrobel rent richting de bal. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Radosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Veselý met een sublieme pass. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza passt de bal met de wreef. Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Caballero geeft de bal voor. Szwoch speelt de bal door. Amstel heeft problemen om de bal te vangen. Amstel draait met de bal, schiet en ... Quang Tú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 0:1

41e minuut.
Hernández Pindado speelt de bal door. Wrobel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enescu. Wrobel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Krejza is nu in balbezit. Krejza geeft een hoge lob. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 59%, FC Chelsea Kokory 41%.
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 0:1

48e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado maakt een afschuwelijke overtreding. Hernández Pindado krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cargioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargioli passt de bal in één keer door. Krejza speelt de bal door. Veselý geeft een lange en hoge pass. Amstel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 0:2

66e minuut.
Amon bereikt de bal nog maar net als eerste. Amon met een sublieme pass. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 1:2

66e minuut.
Reluga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Caballero rent richting de bal. Amstel verovert de bal door een tackle van achteren. Amstel probeert naar een medespeler te passen. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Amon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schwaab komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cargioli kopt de bal weg. Reluga met een sublieme pass. Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch draait met de bal, schiet en ... Radosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 52%, FC Chelsea Kokory 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Hernández Pindado geeft een lange en hoge pass. Pena is nu in balbezit. Wrobel verovert de bal door een tackle van achteren. Wrobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 3:2

93e minuut.
Herda passt de bal zonder na te denken. Cargioli onderschept slim de pass. Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een lange en hoge pass. Amstel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

96e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft de bal voor. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

99e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kötteritzsch stond buitenspel. Palencia Calvo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Amstel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 3:3

101e minuut.
Krejza probeert de bal aan de voet te houden. Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado geeft een lange en hoge pass. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 54%, FC Chelsea Kokory 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 3:3

110e minuut.
Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu met een sublieme pass. Krejza met een sublieme pass. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Quang Tú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 54%, FC Chelsea Kokory 46%.
FC Franconia Athen - FC Chelsea Kokory 3:4