Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wellington Pheonix FC Nova
523 Tactiek 433d
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
67.7 gemiddelde waardering 80.4
formidable Schieten brilliant
very good Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kokotović rent richting de bal. Kokotović passt de bal met de wreef. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. McKeown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 0:1

9e minuut.
Kazımov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ... McKeown bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Fritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palič speelt de bal door. Kokotović geeft een hoge lob. Banda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Kokotović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokotović geeft een lange en hoge pass. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 0:2

15e minuut.
McKeown probeert naar een medespeler te passen. Kazımov kopt de bal weg. Kokotović met een sublieme pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kazımov passt de bal in één keer door. Kokotović rent richting de bal. Kokotović passt de bal met de wreef. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Banda is nu in balbezit. Kolonisky is nu in balbezit. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 0:3

31e minuut.
Kolonisky kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cioban geeft de bal voor. Iliescu kopt de bal weg. Kazımov geeft de bal voor. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. McKeown bokst de bal weg.

36e minuut.
McKeown speelt de bal door. Kazımov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno Delgado. Moreno Delgado krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Fritz de bal. Fritz geeft een lange en hoge pass. McKeown met een sublieme pass. Fritz kan de bal niet met de borst controleren. Fritz geeft een hoge lob. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz met een sublieme pass. Palič rent richting de bal. Palič geeft een lange en hoge pass. Banda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 79%, FC Nova 21%.
Wellington Pheonix - FC Nova 0:3

49e minuut.
Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda rent richting de bal. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moreno Delgado de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 1:4

54e minuut.
Cioban neemt vlug de vrije trap. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolper krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Fritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palič geeft een hoge lob. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palič kopt de bal weg. Kolonisky is nu in balbezit. Salah begaat een overtreding. Salah krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Banda rent richting de bal. Banda met een sublieme pass. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 1:5

78e minuut.
Softon neemt vlug de vrije trap. Morariu probeert de bal met de borst te controleren. Kokotović geeft een hoge lob. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolonisky rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 1:6

82e minuut.
Kazımov heeft problemen om de bal te vangen. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Nova 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 74%, FC Nova 26%.
Wellington Pheonix - FC Nova 1:7