Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cammel Trophy Magnifica Steaua
Amir Zaid Tactiek 532ES
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 75.5
solid Schieten brilliant
solid Passen incredible
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Serafimović kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:1

3e minuut.
Freebairn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Zhuangzhuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuangzhuang geeft de bal voor. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang geeft de bal voor. Hagaag kan de bal niet met de borst controleren. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bashshar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:2

16e minuut.
Mubarak kan de bal niet met de borst controleren. Ociepa speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:3

19e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang speelt de bal door. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović schiet op doel. Tahir bokst de bal weg.

23e minuut.
Cañamero passt de bal met de wreef. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Serafimović heeft problemen om de bal te vangen. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhuangzhuang zal de hoekschop nemen. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Tahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bashshar ... Strafschop! Serafimović raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Torres neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:4

30e minuut.
Yilmaz heeft problemen om de bal te vangen. Yilmaz met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:5

31e minuut.
Serafimović is nu in balbezit. Shalaby met een sublieme pass. Serafimović met een sublieme pass. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shalaby verovert de bal door een tackle van achteren. Cañamero is nu in balbezit. Cañamero met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hagaag heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yilmaz onderschept slim de pass. Yilmaz geeft een lange en hoge pass. Serafimović rent richting de bal. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adessi komt het veld opgelopen. Pedros komt het veld opgelopen. Habilsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cammel Trophy 84%, Magnifica Steaua 16%.
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:6

48e minuut.
Yilmaz is nu in balbezit. Yilmaz geeft de bal voor. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:7

48e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Torres springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:8

51e minuut.
Habilsoy passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang passt de bal in één keer door. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Shalaby geeft een hoge lob. Habilsoy speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Serafimović springt en kopt de bal. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang passt de bal in één keer door. Cañamero geeft een hoge lob. Serafimović rent richting de bal. Serafimović schiet op doel. Tahir bokst de bal weg.

55e minuut.
Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zhuangzhuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuangzhuang speelt de bal door. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir bokst de bal weg.

62e minuut.
Zhuangzhuang geeft een hoge lob. El-Romy heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy speelt de bal door. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
El-Romy passt de bal zonder na te denken. Adessi geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Tahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hagaag is nu in balbezit. Hagaag geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habilsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cañamero geeft de bal voor. Tahir bokst de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:9

67e minuut.
Bashshar is nu in balbezit. Bashshar geeft de bal voor. Jameel kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cañamero passt de bal zonder na te denken. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang passt de bal in één keer door. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jameel rent richting de bal. Yilmaz onderschept slim de pass. Yilmaz probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tahir met een harde bal richting middenveld. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cañamero met een sublieme pass. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang speelt de bal door. Serafimović rent richting de bal. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Serafimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal met de wreef. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Serafimović rent richting de bal. Shalaby legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serafimović raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zhuangzhuang speelt de bal door. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashshar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bashshar krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zhuangzhuang is nu in balbezit. El-Romy probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy geeft een lange en hoge pass. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cammel Trophy 89%, Magnifica Steaua 11%.
Cammel Trophy - Magnifica Steaua 0:9