Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United Thamesmead Town FC
Sweet Spot Tactiek High Att R
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.3 gemiddelde waardering 70.3
good Schieten incredible
very good Passen incredible
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickles met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Opasiński kopt de bal weg. Pickles heeft problemen om de bal te vangen. Pickles probeert naar een medespeler te passen. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Stars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:1

10e minuut.
Gazza is nu in balbezit. Gazza passt de bal in één keer door. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Dydek geeft een hoge lob. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Stars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:2

12e minuut.
Opasiński onderschept slim de pass. Opasiński passt de bal met de wreef. Dydek is nu in balbezit. Dydek geeft een hoge lob. Miller springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dydek geeft de bal voor. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Stars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:3

23e minuut.
Veseliu rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Butler geeft de bal voor. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cale met een sublieme pass. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak passt de bal in één keer door. Gazza geeft de bal voor. Miller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pickles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickles speelt de bal door. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft een lange en hoge pass. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dydek rent richting de bal. Dydek geeft de bal voor. Lagendik rent richting de bal. Lagendik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:4

40e minuut.
Pickles geeft een lange en hoge pass. Lagendik kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Butler rent richting de bal. Butler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dydek met een snelle inworp. Pickles geeft een lange en hoge pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 68%, Thamesmead Town FC 32%.
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:4

51e minuut.
Butler geeft een hoge lob. Ramudzuli verovert de bal door een tackle van achteren. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fitipaldi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickles geeft de bal voor. Lagendik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Opasiński is nu in balbezit. Opasiński passt de bal zonder na te denken. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft een lange en hoge pass. Lagendik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Scholes komt het veld opgelopen. Freedman komt het veld opgelopen. Pyż met de inworp. Butler is nu in balbezit. Butler geeft een lange en hoge pass. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Stars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman passt de bal met de wreef. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes passt de bal zonder na te denken. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:5

70e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek speelt de bal door. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casnar is nu in balbezit. Dydek onderschept slim de pass. Dydek geeft een hoge lob. Stars probeert wanhopig de bal te grijpen. Lagendik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:6

71e minuut.
Éder komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler met een sublieme pass. Pędziwiatr is nu in balbezit. Miller onderschept slim de pass. Miller schiet op doel. Stars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Éder is nu in balbezit. Éder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:7

78e minuut.
Dydek rent richting de bal. Dydek passt de bal zonder na te denken. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Stars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:8

81e minuut.
Opasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Opasiński geeft een hoge lob. Éder is nu in balbezit. Daar is Éder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Éder haalt uit met een fantastische trap. Stars bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scholes geeft een hoge lob. Dydek is nu in balbezit. Dydek schiet op doel. Stars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Miller rent richting de bal. Fitipaldi is nu in balbezit. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Stars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miller is nu in balbezit. Paal! Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 78%, Thamesmead Town FC 22%.
Rovers United - Thamesmead Town FC 0:9