Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 19:29
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 44360
Hulde 沧海足球俱乐部
Uit Tactiek 七三拳
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 70.7
very good Schieten incredible
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervaet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şık rent richting de bal. Şık geeft de bal voor. Corrêa krijgt zijn hoofd ertegen. Cornea bokst de bal weg.

25e minuut.
Xuân Trường passt de bal in één keer door. Dicá rent richting de bal. Mačianskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mačianskas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
de Wit bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wit geeft een lange en hoge pass. Corrêa kopt de bal weg. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
de Wit speelt de bal door. van Doorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Trường krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dicá onderschept slim de pass. Dicá geeft een lange en hoge pass. Şık rent richting de bal. Şık geeft de bal voor. Corrêa krijgt zijn hoofd ertegen. Cornea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dicá onderschept slim de pass. Xuân Trường onderschept slim de pass. Xuân Trường passt de bal met de wreef. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Vermeer bokst de bal weg. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:1

40e minuut.
Borończyk passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. de Leeuw is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. Vermeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Kristoffersen de bal. Met opzet legt de Leeuw zijn tegenspeler op de grond. Kristoffersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Vermeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 42%, 沧海足球俱乐部 58%.
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:2

48e minuut.
Vervaet passt de bal zonder na te denken. Şık is nu in balbezit. Daar is Şık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şık geeft een hoge lob. Butrym springt en kopt de bal. Cornea bokst de bal weg.

53e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk speelt de bal door. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:3

56e minuut.
Günay geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Leeuw. de Leeuw krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Avram speelt de bal door. Borończyk rent richting de bal. Borończyk passt de bal met de wreef. Mačianskas heeft problemen om de bal te vangen. Mačianskas schiet op doel. Vermeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mačianskas kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Faedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faedda geeft de bal voor. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 48%, 沧海足球俱乐部 52%.
Hulde - 沧海足球俱乐部 0:4