Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SimoPuulaaki Howling wolves
A+B Spread Tactiek PULISIC
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.7 gemiddelde waardering 82.3
uitstekend Schieten briljant
uitmuntend Passen magisch
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Składak rent richting de bal. Rechot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Składak raakt geblesseerd tijdens het duel. Erpen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Lomp kopt de bal weg. Duque geeft de bal voor. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Składak springt en kopt de bal. Calderón bokst de bal weg.

14e minuut.
García Vázquez met een snelle inworp. Duque rent richting de bal. Duque geeft de bal voor. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:1

23e minuut.
Ruusulaakso kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaitala de bal. Kaitala geeft de bal voor. Sponholz is nu in balbezit. Sponholz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Duque rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engels. Duque raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón bokst de bal weg.

30e minuut.
Nussbaum passt de bal in één keer door. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruusulaakso onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:2

40e minuut.
Lomp verovert de bal door een tackle van achteren. Lomp passt de bal met de wreef. Erpen rent richting de bal. Erpen geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón bokst de bal weg. Daar is Rechot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 77%, Howling wolves 23%.
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:3

51e minuut.
Pleşan neemt vlug de vrije trap. García Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:4

53e minuut.
Duque rent richting de bal. Duque passt de bal in één keer door. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft de bal voor. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Duque speelt de bal door. Klungelig pakt García Vázquez de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:5

63e minuut.
Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een hoge lob. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:6

68e minuut.
García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Erpen kopt de bal weg. Klungelig pakt Muñoz Martínez de bal. Muñoz Martínez geeft de bal voor. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erpen rent richting de bal. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:7

71e minuut.
Duque passt de bal met de wreef. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een hoge lob. Migić heeft problemen om de bal te vangen. Składak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Seyidbəyli controleert de bal met de borst. Lomp probeert naar een medespeler te passen. Erpen rent richting de bal. Erpen geeft een hoge lob. Składak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:8

90e minuut.
Seyidbəyli kopt de bal weg. Klungelig pakt Fer de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque. Duque krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 76%, Howling wolves 24%.
FC SimoPuulaaki - Howling wolves 0:8