Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys KS Polonia Skierniewice
5...3...2 Tactiek Orion 442 OM
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
62.3 gemiddelde waardering 85.4
zeer goed Schieten briljant
uitstekend Passen briljant
formidabel Verdedigen briljant


7e minuut.
Demirel passt de bal met de wreef. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas passt de bal met de wreef. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Czerkas probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft de bal voor. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Demirel met een snelle inworp. Bondăreţ geeft een hoge lob. Marti krijgt zijn hoofd ertegen. Boix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 0:1

12e minuut.
Kaldenecker met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grudniewski kopt de bal weg. Marti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czekański. Marti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirel komt bij de bal en schiet. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartra controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 0:2

20e minuut.
Daar is Bartra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartra krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Grudniewski rent richting de bal. Marti rent richting de bal. Bartra onderschept slim de pass. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski schiet op doel. Boix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez speelt de bal door. Daar is Groszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marti is nu in balbezit. Marti draait met de bal, schiet en ... Boix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondăreţ met een snelle inworp. Klungelig pakt Demirel de bal. Demirel geeft een hoge lob. Grudniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 0:3

26e minuut.
Bodea kopt de bal weg. Kaldenecker geeft een hoge lob. Daar is Groszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ geeft een hoge lob. Grudniewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Groszek speelt de bal door. Mętel geeft de bal voor. Klungelig pakt McCallum de bal. Marti onderschept slim de pass. Marti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atajić heeft problemen om de bal te vangen. Grudniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 0:4

45e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Marti rent richting de bal. Marti haalt uit met een fantastische trap. Bartra probeert de bal aan de voet te houden. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 74%, KS Polonia Skierniewice 26%.
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 0:4

46e minuut.
Kuchta komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een hoge lob. Bodea rent richting de bal. Bodea haalt uit met een fantastische trap. Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 1:4

53e minuut.
Demirel verovert de bal door een tackle van achteren. Demirel probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. Boix probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kaldenecker speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mętel passt de bal zonder na te denken. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Renou komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mętel geeft een hoge lob. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 1:5

78e minuut.
Demirel met de inworp. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou haalt uit met een fantastische trap. Boix bokst de bal weg.

79e minuut.
Groszek heeft problemen om de bal te vangen. Groszek met een sublieme pass. Daar is Demirel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirel geeft een hoge lob. Renou krijgt zijn hoofd ertegen. Boix bokst de bal weg.

80e minuut.
Demirel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ probeert de bal met de borst te controleren. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Boix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 1:6

80e minuut.
Englebert is nu in balbezit. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Czerkas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. Boix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groszek heeft problemen om de bal te vangen. Groszek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bondăreţ zal de hoekschop nemen. Renou springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Torres met een sublieme pass. Demirel geeft een hoge lob. Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta schiet op doel. Boix werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 1:7

87e minuut.
Englebert rent richting de bal. Mętel verovert de bal door een tackle van achteren. Mętel geeft een lange en hoge pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 63%, KS Polonia Skierniewice 37%.
Bosna-Boys - KS Polonia Skierniewice 1:7