Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade Prince of Eckmühl
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3040
L. N. Davout CF SV Ungargasse
Desaix Tactiek ADC
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Kotiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girault is nu in balbezit. Girault passt de bal in één keer door. Alfonso rent richting de bal. Alfonso draait met de bal, schiet en ... Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Storelli rent richting de bal. Storelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:0

6e minuut.
Cheeseman probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Deodato rent richting de bal. Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Wang schiet op doel. Belcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Girault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płaczkowski komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo passt de bal in één keer door. Spodzieja speelt de bal door. Wang heeft problemen om de bal te vangen. Wang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Weiss rent richting de bal. Weiss passt de bal met de wreef. Gabilondo met een sublieme pass. Cheeseman geeft de bal voor. Kotiaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Belcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bondavalli is nu in balbezit. Gabilondo onderschept slim de pass. Gabilondo speelt de bal door. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap. Belcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wang rent richting de bal. Wang met een sublieme pass. Kotiaho rent richting de bal. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap. Belcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:1

22e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Cheeseman met een sublieme pass. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo geeft een lange en hoge pass. Wang krijgt zijn hoofd ertegen. Belcea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotiaho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:2

34e minuut.
Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja met een sublieme pass. Weiss probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wang de bal. Wang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gabilondo passt de bal met de wreef. Cheeseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheeseman passt de bal in één keer door. Kotiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap. Belcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cheeseman speelt de bal door. Kotiaho heeft problemen om de bal te vangen. Kotiaho passt de bal met de wreef. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Deodato geeft de bal voor. Kuster is nu in balbezit. Cheeseman begaat een overtreding. Cheeseman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 65%, SV Ungargasse 35%.
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:2

48e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal met de wreef. Kotiaho rent richting de bal. Kotiaho draait met de bal, schiet en ... Belcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:3

52e minuut.
Alakangas geeft een lange en hoge pass. Deodato bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang maakt een afschuwelijke overtreding. Wang krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Weiss met een sublieme pass. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotiaho rent richting de bal. Kotiaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 1:4

61e minuut.
Gabilondo passt de bal in één keer door. Daar is Weiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castorino geeft een lange en hoge pass. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:4

62e minuut.
Samudio komt het veld opgelopen. Casillas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cheeseman met een sublieme pass. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja speelt de bal door. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:5

72e minuut.
Alakangas met een sublieme pass. Weiss is nu in balbezit. Weiss passt de bal zonder na te denken. Kotiaho rent richting de bal. Kotiaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:6

73e minuut.
Daar is Płaczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang onderschept slim de pass. Wang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:7

89e minuut.
Cheeseman is nu in balbezit. Cheeseman geeft de bal voor. Wang rent richting de bal. Ordoñez is nu in balbezit. Wang verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 63%, SV Ungargasse 37%.
L. N. Davout CF - SV Ungargasse 2:8