Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dinamo2023 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1591
dinamo2023 FC Basilea
elc Tactiek Diamond-Copy
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 46
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Warmuziński passt de bal met de wreef. Arguvan heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan passt de bal in één keer door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:1

5e minuut.
Baas speelt de bal door. Warmuziński kopt de bal weg. Encuţescu heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Baas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens schiet op doel. Baas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:2

7e minuut.
Babić met een snelle inworp. Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocaş passt de bal met de wreef. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić geeft een hoge lob. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bocaş speelt de bal door. Skrzetuski heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Valente de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:3

13e minuut.
Bocaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babić rent richting de bal. Babić geeft een lange en hoge pass. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Warmuziński speelt de bal door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens passt de bal zonder na te denken. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Arguvan heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bocaş speelt de bal door. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens passt de bal met de wreef. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Badía kopt de bal weg. Gyulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulay speelt de bal door. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:4

33e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram speelt de bal door. Bocaş speelt de bal door. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu met een sublieme pass. Warmuziński speelt de bal door. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 78%, FC Basilea 22%.
dinamo2023 - FC Basilea 0:5

50e minuut.
Gyulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens schiet op doel. Baas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Biaram kopt de bal weg. Gyulay rent richting de bal. Gyulay passt de bal met de wreef. Bijnens rent richting de bal. Bijnens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bijnens geeft de bal voor. Klungelig pakt Valente de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gyulay neemt de hoekschop. Arguvan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Gyulay is nu in balbezit. Gyulay passt de bal in één keer door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gyulay rent richting de bal. Gyulay geeft een hoge lob. Skrzetuski speelt de bal door. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bocaş rent richting de bal. Bocaş speelt de bal door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babić rent richting de bal. Babić geeft een hoge lob. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Ciumak geeft een hoge lob. Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bocaş kopt de bal weg. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Bocaş probeert de bal aan de voet te houden. Bocaş geeft een hoge lob. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bijnens geeft de bal voor. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gyulay kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arguvan controleert de bal met de borst. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:6

79e minuut.
Bijnens is nu in balbezit. Bijnens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arguvan de bal. Arguvan schiet op doel. Baas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Basilea 0:7

85e minuut.
Skrzetuski onderschept slim de pass. Skrzetuski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă geeft een hoge lob. Gyulay met een sublieme pass. Bijnens heeft problemen om de bal te vangen. Bijnens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 74%, FC Basilea 26%.
dinamo2023 - FC Basilea 0:7