Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11686
Anioły Zemsty Green Team KSG
trening techny Tactiek Turbo-MIAZGA
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 60
average Schieten outstanding
solid Passen outstanding
average Verdedigen good


3e minuut.
Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:1

4e minuut.
Goldberg met een sublieme pass. Daar is Csóka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldrini rent richting de bal. Boldrini met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmiotto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Przybyła speelt de bal door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła speelt de bal door. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski geeft een hoge lob. Palmiotto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:2

14e minuut.
Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz passt de bal in één keer door. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagajewski de bal onder controle te krijgen. Przybyła met een sublieme pass. Rolnik met een sublieme pass. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kukulski speelt de bal door. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palmiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmiotto passt de bal in één keer door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vivanco geeft een hoge lob. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldberg. Goldberg krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bonet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonet met een snel genomen vrije trap. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rolnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmiotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boldrini met een harde bal richting middenveld. Czaplewski kopt de bal weg. Przybyła speelt de bal door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Palmiotto passt de bal in één keer door. Csóka is nu in balbezit. Przybyła verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyła draait met de bal, schiet en ... Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:4

38e minuut.
Vivanco probeert de bal met de borst te controleren. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Przybyła neemt de hoekschop. Daar is Boldrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik rent richting de bal. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik passt de bal in één keer door. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 93%, Green Team KSG 7%.
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:4

48e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski passt de bal met de wreef. Rolnik speelt de bal door. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Thompson met een harde bal richting middenveld. Goldberg probeert de bal met de borst te controleren. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik geeft een hoge lob. Pyra krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Goldberg kopt de bal weg. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto passt de bal met de wreef. Pyra is nu in balbezit. Pyra schiet op doel. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Przybyła heeft problemen om de bal te vangen. Przybyła geeft de bal voor. Palmiotto springt en kopt de bal. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Przybyła passt de bal met de wreef. Daar is Palmiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldrini is nu in balbezit. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kukulski speelt de bal door. Przybyła speelt de bal door. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik geeft een lange en hoge pass. Pyra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kukulski speelt de bal door. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła met een sublieme pass. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pyra rent richting de bal. Vivanco speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyra krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson bokst de bal weg. Klungelig pakt Csóka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:5

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rolnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Abo Treka de bal. Inworp. Rolnik met de inworp. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyra is nu in balbezit. Pyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:6

82e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik met een sublieme pass. Przybyła met een sublieme pass. Pyra is nu in balbezit. Pyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rolnik de bal. Rolnik passt de bal in één keer door. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybyła neemt de hoekschop. Pyra krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson bokst de bal weg. Csóka heeft problemen om de bal te vangen. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thompson bokst de bal weg.

89e minuut.
Palmiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotto passt de bal in één keer door. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła draait met de bal, schiet en ... Thompson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:7

89e minuut.
Palmiotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moisescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 91%, Green Team KSG 9%.
Anioły Zemsty - Green Team KSG 0:7