Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dinamo2023 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1774
dinamo2023 winner`s
elc Tactiek 4-2-W-2-ATT
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Wojtaszak onderschept slim de pass. Wojtaszak geeft de bal voor. de Loore is nu in balbezit. de Loore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Martel met een sublieme pass. Carmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmela passt de bal zonder na te denken. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Loore rent richting de bal. de Loore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:1

12e minuut.
Alescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alescio geeft de bal voor. Viscol kopt de bal weg. Boyacı rent richting de bal. Boyacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wojtaszak rent richting de bal. Klungelig pakt Wojtaszak de bal. Wojtaszak speelt de bal door. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. Baas bokst de bal weg.

21e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft een hoge lob. Boyacı kopt de bal weg. de Loore rent richting de bal. de Loore schiet op doel. De bal raakt de paal. Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak geeft een hoge lob. Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boyacı rent richting de bal. Boyacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:2

24e minuut.
Gawinecki kopt de bal weg. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Loore is nu in balbezit. de Loore draait met de bal, schiet en ... Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:3

26e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu met een sublieme pass. Carmela is nu in balbezit. Carmela geeft een lange en hoge pass. de Loore springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wojtaszak speelt de bal door. Daar is Sen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Loore is nu in balbezit. de Loore schiet op doel. Baas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:4

33e minuut.
Zenteno met een snelle inworp. Wojtaszak geeft een lange en hoge pass. Boyacı controleert de bal met de borst. Boyacı draait met de bal, schiet en ... Baas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:5

35e minuut.
Klungelig pakt Viscol de bal. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:6

38e minuut.
Zenteno probeert naar een medespeler te passen. de Loore rent richting de bal. Sen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Loore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văcăroiu komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Ciumak de bal. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol geeft een hoge lob. de Loore rent richting de bal. de Loore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Boyacı rent richting de bal. Boyacı schiet op doel. Valente probeert de bal aan de voet te houden. Baas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:7

45e minuut.
Opriţa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 79%, winner`s 21%.
dinamo2023 - winner`s 0:7

49e minuut.
Zenteno verovert de bal door een tackle van achteren. Zenteno passt de bal met de wreef. Viscol met een sublieme pass. Daar is de Loore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Loore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adıyamanlı komt het veld opgelopen. Cotea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doboş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Encuţescu de bal. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:8

57e minuut.
Doeltrap. Baas trapt de bal weg. Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Boyacı rent richting de bal. Boyacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
de Loore is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Zenteno geeft de bal voor. Cotea is nu in balbezit. Cotea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cotea speelt de bal door. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. de Loore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cotea kopt de bal weg. Boyacı rent richting de bal. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea is nu in balbezit. Cotea schiet op doel. Baas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Santacruz geeft een lange en hoge pass. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Cotea heeft problemen om de bal te vangen. Cotea draait met de bal, schiet en ... Baas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:9

84e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Cotea rent richting de bal. Cotea geeft een lange en hoge pass. de Loore springt en kopt de bal. Baas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - winner`s 0:10

89e minuut.
Zenteno is nu in balbezit. Met opzet legt Ugidos zijn tegenspeler op de grond. Zenteno raakt geblesseerd tijdens het duel. Stachyra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Loore heeft problemen om de bal te vangen. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 82%, winner`s 18%.
dinamo2023 - winner`s 0:10