Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3103
Diamo roxana.reddog
Duras Tactiek 53w2
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Nieva rent richting de bal. Nieva passt de bal met de wreef. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rovine met een harde bal richting middenveld. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft de bal voor. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Rovine bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft de bal voor. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - roxana.reddog 0:1

12e minuut.
Hunal geeft een lange en hoge pass. Nieva rent richting de bal. Nieva probeert naar een medespeler te passen. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kántor rent richting de bal. Kántor geeft een lange en hoge pass. Nieva rent richting de bal. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 76%, roxana.reddog 24%.
Diamo - roxana.reddog 0:1

50e minuut.
Nieva rent richting de bal. Nieva met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ... Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - roxana.reddog 0:2

61e minuut.
Daar is Manolache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N’Dour is nu in balbezit. Assis met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Flokas geeft de bal voor. Assis is nu in balbezit. Assis geeft een hoge lob. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labiş kopt de bal weg. Iftodi heeft problemen om de bal te vangen. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nieva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ovečkin de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. N’Dour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Assis de bal onder controle te krijgen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kántor met een snelle inworp. Flokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flokas geeft een hoge lob. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Manolache rent richting de bal. Kántor onderschept slim de pass. Kántor met een sublieme pass. Nieva is nu in balbezit. Nieva geeft een lange en hoge pass. Rovine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 76%, roxana.reddog 24%.
Diamo - roxana.reddog 0:2