Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1095
AEK Chios Nata FC
F Tactiek Nippon
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 39.1
matig Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Hajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Stempin rent richting de bal. Stempin speelt de bal door. Welfering rent richting de bal. Welfering schiet op doel. Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Welfering rent richting de bal. Welfering passt de bal zonder na te denken. Stempin is nu in balbezit. Stempin haalt uit met een fantastische trap. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doherty rent richting de bal. Doherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:1

11e minuut.
Doherty verovert de bal door een tackle van achteren. Doherty probeert naar een medespeler te passen. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:2

17e minuut.
Crvelin met een sublieme pass. Doherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello met een sublieme pass. Daar is Stempin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stempin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hajnák probeert naar een medespeler te passen. Doherty is nu in balbezit. Doherty passt de bal in één keer door. Stempin rent richting de bal. Stempin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bleyenberg rent richting de bal. Hajnák onderschept slim de pass. Hajnák met een sublieme pass. Stempin rent richting de bal. Stempin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bleyenberg probeert de bal aan de voet te houden. Merello met een sublieme pass. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin draait met de bal, schiet en ... Ghiţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mathers is nu in balbezit. Doherty onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doherty is nu in balbezit. Doherty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 66%, Nata FC 34%.
AEK Chios - Nata FC 0:3

49e minuut.
Doherty is nu in balbezit. Doherty passt de bal in één keer door. Hajnák probeert naar een medespeler te passen. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Welfering rent richting de bal. Welfering schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Merello met een sublieme pass. Welfering is nu in balbezit. Welfering passt de bal met de wreef. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
de Paz geeft een lange en hoge pass. Cornilescu geeft de bal voor. de Paz probeert de bal aan de voet te houden. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Yearwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Doherty onderschept slim de pass. Doherty passt de bal met de wreef. Stempin is nu in balbezit. Stempin draait met de bal, schiet en ... Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin draait met de bal, schiet en ... Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:4

61e minuut.
Doherty is nu in balbezit. Doherty speelt de bal door. de Paz geeft een hoge lob. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. Vegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Yearwood is nu in balbezit. Stempin verovert de bal door een tackle van achteren. Doherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin is nu in balbezit. Stempin haalt uit met een fantastische trap. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Doherty de bal. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:5

84e minuut.
Merello onderschept slim de pass. Merello passt de bal in één keer door. Yearwood speelt de bal door. Welfering rent richting de bal. Welfering haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Merello is nu in balbezit. Merello met een sublieme pass. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Nata FC 0:6

89e minuut.
Yearwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Doherty maakt een afschuwelijke overtreding. Yearwood is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yearwood zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kina kopt de bal weg. Bleyenberg speelt de bal door. Doherty rent richting de bal. Doherty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 68%, Nata FC 32%.
AEK Chios - Nata FC 0:6