Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: biely vlci Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5326
biely vlci MANOR TEAM
inovation Tactiek 442
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
34.2 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Briones met een snelle inworp. Vlk is nu in balbezit. Arponen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arponen krijgt een gele kaart. Vlk raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Guerrero López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Figini geeft een hoge lob. Inworp. Briones met de inworp. Pivák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivák geeft de bal voor. Guerrero López bokst de bal weg. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - MANOR TEAM 0:1

14e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Arponen verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bacigal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bacigal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bacigal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Pugeľ onderschept slim de pass. Vlk verovert de bal door een tackle van achteren. Vlk haalt uit met een fantastische trap. Guerrero López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - MANOR TEAM 0:2

20e minuut.
Arponen onderschept slim de pass. Arponen met een sublieme pass. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - MANOR TEAM 0:3

21e minuut.
Mynárik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Vlk zijn tegenspeler op de grond. Vlk krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hadaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arponen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skupeň is nu in balbezit. Skupeň geeft de bal voor. Vlk is nu in balbezit. Vlk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bohovčík speelt de bal door. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Vlk springt en kopt de bal. Klungelig pakt Navratil de bal. Guerrero López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Wachowicz is nu in balbezit. Skupeň verovert de bal door een tackle van achteren. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - MANOR TEAM 0:4

34e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Pivák is nu in balbezit. Pivák geeft een hoge lob. Hrabia rent richting de bal. Hrabia draait met de bal, schiet en ... Guerrero López bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 72%, MANOR TEAM 28%.
biely vlci - MANOR TEAM 0:4

47e minuut.
Bednarčík met de inworp. Skupeň is nu in balbezit. Arponen begaat een overtreding. Arponen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Pivák heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wachowicz. Wachowicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Skupeň is nu in balbezit. Skupeň passt de bal met de wreef. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk schiet op doel. Guerrero López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - MANOR TEAM 0:5

58e minuut.
Bednarčík onderschept slim de pass. Bednarčík speelt de bal door. Skupeň is nu in balbezit. Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Vlk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bohovčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohovčík geeft een hoge lob. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk haalt uit met een fantastische trap. Guerrero López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Vlk rent richting de bal. Vlk haalt uit met een fantastische trap. Guerrero López maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 73%, MANOR TEAM 27%.
biely vlci - MANOR TEAM 0:5