Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Struga Jastrzębie Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6089
Struga Jastrzębie Edson Team
Środa Tactiek 2v2
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Panagopoulos speelt de bal door. Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic geeft een lange en hoge pass. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński schiet op doel. Schütze bokst de bal weg. Lipiński is nu in balbezit. Lipiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 1:0

8e minuut.
Antas speelt de bal door. Bugała rent richting de bal. Bugała passt de bal met de wreef. Leitosa rent richting de bal. Leitosa schiet op doel. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Miauczyński de bal. Miauczyński geeft een hoge lob. Heubacher is nu in balbezit. Heubacher heeft problemen om de bal te vangen. Heubacher draait met de bal, schiet en ... Schütze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Leitosa rent richting de bal. Birlic onderschept slim de pass. Birlic passt de bal met de wreef. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg schiet op doel. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 2:0

38e minuut.
Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Antas rent richting de bal. Antas met een sublieme pass. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap. Schütze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Latała met een sublieme pass. Lipiński is nu in balbezit. Leitosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leitosa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lipiński rent richting de bal. Heubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński rent richting de bal. Lipiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 53%, Edson Team 47%.
Struga Jastrzębie - Edson Team 3:0

46e minuut.
Inworp. Allighieri met een snelle inworp. Tejeda met een sublieme pass. Daar is Leitosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitosa haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Schütze met een harde bal richting middenveld. Leitosa kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schütze speelt de bal door. Leitosa probeert de bal met de borst te controleren. Lipiński maakt een afschuwelijke overtreding. Lipiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Inworp. Leitosa met de inworp. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen draait met de bal, schiet en ... Schütze probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 4:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitosa met een snelle inworp. Klungelig pakt Antas de bal. Latała onderschept slim de pass. Latała schiet op doel. Schütze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 5:0

74e minuut.
Heubacher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitosa met een snelle inworp. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Panagopoulos passt de bal zonder na te denken. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg geeft de bal voor. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Schütze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 64%, Edson Team 36%.
Struga Jastrzębie - Edson Team 6:0