Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Vanaka Pantrid Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3225
Vanaka Pantrid Inter Turó FC
k4update Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Obara rent richting de bal. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski onderschept slim de pass. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Audytor geeft de bal voor. Chatelle kopt de bal weg. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara draait met de bal, schiet en ... Heredia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sergo verovert de bal door een tackle van achteren. Sergo probeert naar een medespeler te passen. Xaliqov speelt de bal door. Sinijärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinijärv schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lõokene geeft een lange en hoge pass. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chatelle de bal. Chatelle schiet op doel. Skrzetuski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Morenilla rent richting de bal. Morenilla passt de bal in één keer door. Daar is Skrzetuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle draait met de bal, schiet en ... Heredia bokst de bal weg.

11e minuut.
Audytor speelt de bal door. Obara rent richting de bal. Obara passt de bal in één keer door. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle draait met de bal, schiet en ... Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obara met een sublieme pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle draait met de bal, schiet en ... Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Audytor passt de bal zonder na te denken. Daar is Obara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara met een sublieme pass. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skrzetuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmatiuk speelt de bal door. Klungelig pakt Obara de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Inter Turó FC 0:1

21e minuut.
Skrzetuski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzetuski geeft de bal voor. Inworp. Szmatiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morenilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chatelle rent richting de bal. Obara is nu in balbezit. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Audytor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morenilla met een sublieme pass. Obara probeert naar een medespeler te passen. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Heredia met een harde bal richting middenveld. Xaliqov kopt de bal weg. Eiberle rent richting de bal. Sinijärv verovert de bal door een tackle van achteren. Sinijärv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Edur heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chatelle verovert de bal door een tackle van achteren. Chatelle passt de bal zonder na te denken. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Heredia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Inter Turó FC 0:2

43e minuut.
Audytor met de inworp. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla geeft een lange en hoge pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle schiet op doel. Heredia bokst de bal weg.

45e minuut.
Morenilla speelt de bal door. Obara rent richting de bal. Obara passt de bal in één keer door. Daar is Chatelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 59%, Inter Turó FC 41%.
Vanaka Pantrid - Inter Turó FC 0:2

46e minuut.
Zdrzałek komt het veld opgelopen. Rajski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Doncu de bal. Xaliqov speelt de bal door. Audytor rent richting de bal. Audytor draait met de bal, schiet en ... Heredia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rajski probeert naar een medespeler te passen. Zdrzałek controleert de bal met de borst. Zdrzałek met een sublieme pass. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Audytor geeft een lange en hoge pass. Obara kopt de bal weg. Raudsep is nu in balbezit. Chatelle onderschept slim de pass. Chatelle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rajski passt de bal in één keer door. Järvistu is nu in balbezit. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara haalt uit met een fantastische trap. Heredia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Eupilio kopt de bal weg. Lõokene probeert de bal aan de voet te houden. Rajski geeft een lange en hoge pass. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatelle rent richting de bal. Chatelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Inter Turó FC 0:3

90e minuut.
Sensel met de inworp. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xaliqov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 68%, Inter Turó FC 32%.
Vanaka Pantrid - Inter Turó FC 0:3