Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KKS TurPoz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2653
KKS TurPoz ICHERISHEHER FK
OPTIMAL Tactiek atack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Dengel heeft problemen om de bal te vangen. Meda speelt de bal door. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai onderschept slim de pass. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Verdyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Andrusiani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantafio komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mealha. Quốc Việt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dengel met een snel genomen vrije trap. Cantafio springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - ICHERISHEHER FK 0:1

14e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengel onderschept slim de pass. Dengel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonizzone de bal. Bonizzone haalt uit met een fantastische trap. Suvajac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez onderschept slim de pass. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wasiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gložinić met de inworp. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alsancak rent richting de bal. Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai schiet op doel. Verdyck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 39%, ICHERISHEHER FK 61%.
KKS TurPoz - ICHERISHEHER FK 0:1

47e minuut.
Meda probeert naar een medespeler te passen. Gložinić probeert naar een medespeler te passen. Hankovský probeert naar een medespeler te passen. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Verdyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Cunial geeft een lange en hoge pass. Daar is Merkouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buljugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez schiet op doel. Verdyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyulai rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cunial passt de bal in één keer door. Dengel geeft een lange en hoge pass. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel. Suvajac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - ICHERISHEHER FK 0:2

58e minuut.
Colom geeft een lange en hoge pass. Cantafio kopt de bal weg. Carneiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Suvajac bokst de bal weg.

72e minuut.
Alsancak verovert de bal door een tackle van achteren. Alsancak geeft een hoge lob. Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinta geeft de bal voor. Fernandez kopt de bal weg. Verdyck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Alsancak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hankovský zal de hoekschop nemen. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Verdyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 50%, ICHERISHEHER FK 50%.
KKS TurPoz - ICHERISHEHER FK 0:2