Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Boillat`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8569
Boillat`s FC Scheibenwischer
5212 Tactiek windblume
48% Balbezit 52%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
69.8 gemiddelde waardering 51.3
incredible Schieten average
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Ulacia passt de bal in één keer door. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wicul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zanters geeft een lange en hoge pass. Pierron kopt de bal weg. Nibbler is nu in balbezit. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zanters kopt de bal weg. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Strauss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Odloudil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pierron springt en kopt de bal. Strauss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Wicul speelt de bal door. Nibbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Scheibenwischer 1:0

31e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletier onderschept slim de pass. Pelletier passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nibbler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matos met de inworp. Wicul is nu in balbezit. Wicul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Janovič probeert naar een medespeler te passen. Wicul rent richting de bal. Wicul speelt de bal door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Janovič de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schütz stond buitenspel. Ulacia neemt vlug de vrije trap. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Affolter speelt de bal door. Minnig rent richting de bal. Minnig probeert naar een medespeler te passen. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 27%, FC Scheibenwischer 73%.
Boillat`s - FC Scheibenwischer 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odloudil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron schiet op doel. Strauss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Scheibenwischer 2:0

54e minuut.
Florek passt de bal zonder na te denken. Wicul rent richting de bal. Wicul met een sublieme pass. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Strauss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Affolter kopt de bal weg. Kästli heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Strauss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Scheibenwischer 3:0

56e minuut.
Schütz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mettler rent richting de bal. Mettler passt de bal zonder na te denken. Schütz rent richting de bal. Pierron verovert de bal door een tackle van achteren. Pierron schiet op doel. Strauss bokst de bal weg.

59e minuut.
Patrikyan rent richting de bal. Nibbler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patrikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patrikyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Scheibenwischer 4:0

62e minuut.
Ritter heeft problemen om de bal te vangen. Odloudil speelt de bal door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Scheibenwischer 5:0

63e minuut.
Ulacia geeft een hoge lob. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron is nu in balbezit. Pierron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasic komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zanters verovert de bal door een tackle van achteren. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal zonder na te denken. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Strauss bokst de bal weg.

79e minuut.
Pelletier heeft problemen om de bal te vangen. Zanters bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanters geeft een lange en hoge pass. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Strauss neemt vlug de vrije trap. Zanters speelt de bal door. Klungelig pakt Kästli de bal. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Strauss bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 23%, FC Scheibenwischer 77%.
Boillat`s - FC Scheibenwischer 5:0