Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. GEENE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14094
F.C. GEENE F.C. Corvinul
N C 1 Tactiek 00-CT-02
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 48.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Stoch rent richting de bal. Stoch geeft een hoge lob. Jurec is nu in balbezit. Daar is Jurec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurec haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Judele kopt de bal weg. Daar is Mureşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurec onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jurec kopt de bal weg. Dabetić probeert de bal met de borst te controleren. Dabetić geeft een lange en hoge pass. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Jurec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 0:1

24e minuut.
Guidotto rent richting de bal. Guidotto passt de bal in één keer door. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurec draait met de bal, schiet en ... Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 1:1

25e minuut.
Coc passt de bal met de wreef. Gal rent richting de bal. Gal geeft een hoge lob. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Dabetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Jurec kopt de bal weg. Bjeković rent richting de bal. Bjeković geeft een hoge lob. Jurec heeft problemen om de bal te vangen. Jurec schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Jurec met de inworp. Mureşan rent richting de bal. Mureşan schiet op doel. Dabetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fedorca met een sublieme pass. Gal rent richting de bal. Gal geeft de bal voor. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 41%, F.C. Corvinul 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 1:1

46e minuut.
Ciumak komt het veld opgelopen. Əmirbəyov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Coc met een snelle inworp. Vijay rent richting de bal. Daar is Vijay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vijay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vijay rent richting de bal. Vijay draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 2:1

56e minuut.
Inworp. Zăituc met de inworp. Bjeković rent richting de bal. Bjeković draait met de bal, schiet en ... Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjeković rent richting de bal. Bjeković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 3:1

64e minuut.
Ciumak is nu in balbezit. Ciumak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əmirbəyov de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 4:1

69e minuut.
Sârb met een harde bal richting middenveld. Inworp. Əmirbəyov met de inworp. Mureşan rent richting de bal. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 4:2

71e minuut.
Guidotto is nu in balbezit. Guidotto geeft de bal voor. Əmirbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 5:2

73e minuut.
Fedorca heeft problemen om de bal te vangen. Gal rent richting de bal. Gal geeft de bal voor. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel. Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 6:2

76e minuut.
Əmirbəyov is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Əmirbəyov begaat een overtreding. Əmirbəyov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gal geeft een hoge lob. Inworp. Əmirbəyov met de inworp. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Sârb bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Ciumak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 7:2

86e minuut.
Iovan geeft een lange en hoge pass. Bjeković speelt de bal door. Reizer speelt de bal door. Klungelig pakt Əmirbəyov de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 8:2

88e minuut.
Mureşan speelt de bal door. Lup is nu in balbezit. Lup passt de bal met de wreef. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 36%, F.C. Corvinul 64%.
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 8:2