Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hull Sweeper Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10437
Hull Sweeper DAGKESEMEN FC
Vysunuta Tactiek 442
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Junák probeert naar een medespeler te passen. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Derka de bal onder controle te krijgen. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Zedda met een harde bal richting middenveld. Skřivánek kopt de bal weg. Kurz met een sublieme pass. Strož rent richting de bal. Strož schiet op doel. Nordland bokst de bal weg. Klungelig pakt Zedda de bal. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 1:0

5e minuut.
Kurz kopt de bal weg. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka passt de bal met de wreef. Strož rent richting de bal. Strož draait met de bal, schiet en ... Nordland bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Zedda geeft een lange en hoge pass. Anatol is nu in balbezit. Junák verovert de bal door een tackle van achteren. Junák geeft een hoge lob. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 2:0

8e minuut.
Skřivánek geeft een hoge lob. Strož is nu in balbezit. Lajdák rent richting de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Nordland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 3:0

12e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Kurz passt de bal met de wreef. Strož is nu in balbezit. Strož haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 4:0

15e minuut.
Strož heeft problemen om de bal te vangen. Strož speelt de bal door. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Nordland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 5:0

17e minuut.
Skřivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Tursi heeft problemen om de bal te vangen. Strož bereikt de bal nog maar net als eerste. Strož haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Boyang rent richting de bal. Skřivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Skřivánek met een sublieme pass. Daar is Lajdák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tursi is nu in balbezit. Tursi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurz met een snelle inworp. Derka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel. Nordland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Strož rent richting de bal. Derka probeert naar een medespeler te passen. Lajdák rent richting de bal. Strož rent richting de bal. Strož draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Boyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyang passt de bal zonder na te denken. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft de bal voor. Anatol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knotek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Derka speelt de bal door. Strož rent richting de bal. Zedda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zedda krijgt een gele kaart. Strož is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strož neemt de penalty, wat een uithaal! Nordland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac passt de bal in één keer door. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Strož rent richting de bal. Strož draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Derka verovert de bal door een tackle van achteren. Derka geeft een lange en hoge pass. Lajdák kopt de bal weg. Strož is nu in balbezit. Strož draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lajdák rent richting de bal. Lajdák schiet op doel. Nordland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 6:0

39e minuut.
Skřivánek passt de bal in één keer door. Lajdák rent richting de bal. Derka speelt de bal door. Daar is Strož, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strož draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Derka de bal. Derka speelt de bal door. Klungelig pakt Strož de bal. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Anatol passt de bal in één keer door. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek geeft een hoge lob. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 24%, DAGKESEMEN FC 76%.
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 6:0

50e minuut.
Lajdák rent richting de bal. Nordland probeert naar een medespeler te passen. Skřivánek kopt de bal weg. Strož rent richting de bal. Strož draait met de bal, schiet en ... Nordland bokst de bal weg. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 7:0

54e minuut.
Kurz passt de bal in één keer door. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek probeert naar een medespeler te passen. Lajdák rent richting de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Junák met een snelle inworp. Derka met een sublieme pass. Kurz speelt de bal door. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Skřivánek kopt de bal weg. Daar is Orucov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derka rent richting de bal. Derka geeft de bal voor. Strož krijgt zijn hoofd ertegen. Nordland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Junák geeft een lange en hoge pass. Tursi heeft problemen om de bal te vangen. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák schiet op doel. Nordland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Coinac heeft problemen om de bal te vangen. Coinac passt de bal zonder na te denken. Junák geeft de bal voor. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 8:0

65e minuut.
Breslan komt het veld opgelopen. Paul komt het veld opgelopen. Colţan komt het veld opgelopen. Atamanencu komt het veld opgelopen. Ahmad komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Junák geeft een hoge lob. Strož kopt de bal weg. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Nordland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 9:0

68e minuut.
Strož probeert naar een medespeler te passen. Junák rent richting de bal. Junák geeft een hoge lob. Derka geeft een hoge lob. Lajdák krijgt zijn hoofd ertegen. Nordland bokst de bal weg.

69e minuut.
Schulz kopt de bal weg. Derka is nu in balbezit. Derka speelt de bal door. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nordland met een harde bal richting middenveld. Schulz rent richting de bal. Colţan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Colţan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tursi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Platan de bal onder controle te krijgen. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 9:1

77e minuut.
Lajdák rent richting de bal. Lajdák passt de bal in één keer door. Derka speelt de bal door. Skřivánek heeft problemen om de bal te vangen. Skřivánek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 39%, DAGKESEMEN FC 61%.
Hull Sweeper - DAGKESEMEN FC 9:1