Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Le Conche Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4604
F.C. Le Conche Custonaci FC
Rasanato 424 Tactiek Test 523
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.7 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten adequate
good Passen solid
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Quốc Khánh passt de bal in één keer door. Zamora rent richting de bal. Mendozza onderschept slim de pass. Fajzullin rent richting de bal. Fajzullin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Custonaci FC 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Revoredo de bal onder controle te krijgen. Brianzoli rent richting de bal. Quốc Khánh begaat een overtreding. Quốc Khánh krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mendozza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Fajzullin krijgt zijn hoofd ertegen. Rigamonti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Borracci is nu in balbezit. Borracci geeft een hoge lob. Inworp. Saavedra met de inworp. Quốc Khánh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quốc Khánh is nu in balbezit. Quốc Khánh passt de bal zonder na te denken. Fajzullin is nu in balbezit. Fajzullin schiet op doel. Rigamonti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Custonaci FC 0:2

23e minuut.
Mendozza geeft een hoge lob. Saavedra rent richting de bal. Saavedra met een sublieme pass. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quốc Khánh kan de bal niet met de borst controleren. Miranda rent richting de bal. Miranda geeft een lange en hoge pass. Lanzavecchia geeft de bal voor. Brianzoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Lanzavecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Piovano zijn tegenspeler op de grond. Piovano krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ukleja geeft de bal voor. Zamora is nu in balbezit. Zamora met een sublieme pass. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap. Rigamonti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajzullin is nu in balbezit. Fajzullin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajzullin rent richting de bal. Fajzullin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Brianzoli rent richting de bal. Brzoskowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzoskowski krijgt een gele kaart. Brianzoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burchianti komt bij de bal en schiet. Bjelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myszka kopt de bal weg. Di Rosa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Revoredo geeft een lange en hoge pass. Regazzola rent richting de bal. Zamora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 57%, Custonaci FC 43%.
F.C. Le Conche - Custonaci FC 0:2

61e minuut.
Burchianti passt de bal in één keer door. Meloncelli is nu in balbezit. Meloncelli passt de bal in één keer door. Brianzoli rent richting de bal. Brianzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een hoge lob. Mendozza is nu in balbezit. Fajzullin verovert de bal door een tackle van achteren. Fajzullin haalt uit met een fantastische trap. Rigamonti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Rosa is nu in balbezit. Di Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 56%, Custonaci FC 44%.
F.C. Le Conche - Custonaci FC 0:2