Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska Hell Town
[07] Kudowa Tactiek unni
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 25.5
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Lessy kopt de bal weg. Həbibov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həbibov geeft de bal voor. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen. Rascão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 1:0

5e minuut.
Debuchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Debuchy passt de bal met de wreef. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov geeft de bal voor. Lessy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft een hoge lob. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pungă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cahit rent richting de bal. Uliczka onderschept slim de pass. Uliczka geeft een hoge lob. Lessy maakt een snoekduik en kopt de bal. Rascão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Papageorgiou met een sublieme pass. Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft de bal voor. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński passt de bal in één keer door. Həbibov speelt de bal door. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka geeft de bal voor. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel. Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 2:0

22e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel. Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 3:0

24e minuut.
Uliczka geeft een lange en hoge pass. Papageorgiou heeft problemen om de bal te vangen. Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 4:0

25e minuut.
Funkhouser verovert de bal door een tackle van achteren. Giefert verovert de bal door een tackle van achteren. Giefert geeft een hoge lob. Aribau rent richting de bal. Aribau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Debuchy kan de bal niet met de borst controleren. Debuchy passt de bal met de wreef. Həbibov heeft problemen om de bal te vangen. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen. Rascão bokst de bal weg. Aribau rent richting de bal. Aribau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Giefert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Lessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiolfi rent richting de bal. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Rascão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Papageorgiou rent richting de bal. Həbibov onderschept slim de pass. Həbibov geeft de bal voor. Lessy is nu in balbezit. Lessy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Həbibov is nu in balbezit. Həbibov met een sublieme pass. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy draait met de bal, schiet en ... Rascão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 5:0

43e minuut.
Aiolfi neemt vlug de vrije trap. Funkhouser rent richting de bal. Giefert maakt een afschuwelijke overtreding. Giefert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Funkhouser raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieśliński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 34%, Hell Town 66%.
Messa Lińska - Hell Town 5:0

46e minuut.
Waghorn met een sublieme pass. Funkhouser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård rent richting de bal. Funkhouser verovert de bal door een tackle van achteren. Funkhouser haalt uit met een fantastische trap. Tămâie bokst de bal weg.

53e minuut.
Lessy is nu in balbezit. Aribau is nu in balbezit. Lessy is nu in balbezit. Lessy draait met de bal, schiet en ... Rascão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 6:0

54e minuut.
Həbibov is nu in balbezit. Həbibov met een sublieme pass. Lessy rent richting de bal. Lessy draait met de bal, schiet en ... Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 7:0

57e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Maurer geeft een hoge lob. Uliczka speelt de bal door. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel. Rascão bokst de bal weg.

59e minuut.
Debuchy onderschept slim de pass. Debuchy probeert naar een medespeler te passen. Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft de bal voor. Lessy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 8:0

63e minuut.
Debuchy rent richting de bal. Debuchy passt de bal in één keer door. Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 9:0

67e minuut.
Maurer neemt vlug de vrije trap. Həbibov kan de bal niet met de borst controleren. Həbibov passt de bal in één keer door. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 10:0

69e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov passt de bal in één keer door. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy draait met de bal, schiet en ... Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zahn heeft problemen om de bal te vangen. Debuchy rent richting de bal. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy draait met de bal, schiet en ... Rascão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 11:0

75e minuut.
Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz passt de bal in één keer door. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov draait met de bal, schiet en ... Rascão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 12:0

77e minuut.
Klungelig pakt Aribau de bal. Pungă rent richting de bal. Uliczka verovert de bal door een tackle van achteren. Uliczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 13:0

81e minuut.
Maurer geeft een hoge lob. Papageorgiou is nu in balbezit. Debuchy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Debuchy krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Papageorgiou geeft de bal voor. Inworp. Uliczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nørgård rent richting de bal. Nørgård geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov met een sublieme pass. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Hell Town 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 21%, Hell Town 79%.
Messa Lińska - Hell Town 14:0