Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Dala-Fram 88
Akis Tactiek 343Ony
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Maglaras is nu in balbezit. Maglaras met een sublieme pass. Persakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Lakis de bal. Lakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Persakis passt de bal in één keer door. Maglaras is nu in balbezit. Inworp. Maglaras met de inworp. Isaakidis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Neratzakis kopt de bal weg. Persakis is nu in balbezit. Persakis passt de bal in één keer door. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gökdeniz probeert naar een medespeler te passen. Nordheim rent richting de bal. Nordheim passt de bal in één keer door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Saliagas passt de bal in één keer door. Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglaras passt de bal in één keer door. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 37%, Dala-Fram 88 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Dala-Fram 88 0:0

50e minuut.
Neratzakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Isaakidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaakidis geeft een lange en hoge pass. Lićwinko heeft problemen om de bal te vangen. Lićwinko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sjøgren probeert de bal aan de voet te houden. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Persakis speelt de bal door. Isaakidis is nu in balbezit. Isaakidis passt de bal in één keer door. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Persakis probeert naar een medespeler te passen. Isaakidis rent richting de bal. Isaakidis passt de bal in één keer door. Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lićwinko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Dala-Fram 88 1:0

79e minuut.
Lićwinko met een sublieme pass. Maglaras is nu in balbezit. Maglaras passt de bal in één keer door. Persakis rent richting de bal. Persakis draait met de bal, schiet en ... Engebråten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 28%, Dala-Fram 88 72%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Dala-Fram 88 1:0