Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lojas Americanas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 826
Lojas Americanas Fluminense-PET
4-3-3(2) Tactiek Cantinho
44% Balbezit 56%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
26.7 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Davila kopt de bal weg. Klungelig pakt Amâncio de bal. Cox geeft een hoge lob. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Numan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Davila is nu in balbezit. Biegalski onderschept slim de pass. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox draait met de bal, schiet en ... Paal! Numan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Fluminense-PET 0:1

16e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal in één keer door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila onderschept slim de pass. Davila passt de bal met de wreef. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cox rent richting de bal. Cox passt de bal in één keer door. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila onderschept slim de pass. Davila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Numan trapt de bal weg. Amâncio speelt de bal door. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Davila rent richting de bal. Biegalski onderschept slim de pass. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Numan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chmielniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox onderschept slim de pass. Cox probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Numan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 40%, Fluminense-PET 60%.
Lojas Americanas - Fluminense-PET 0:1

54e minuut.
Gagl geeft de bal voor. Inworp. Çameli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakar rent richting de bal. Vakar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Laddach kopt de bal weg. Klungelig pakt Veenstra de bal. Çameli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çameli krijgt een gele kaart. Veenstra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laddach met een snel genomen vrije trap. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chmielniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Veenstra passt de bal zonder na te denken. Chmielniak is nu in balbezit. Mombelli begaat een overtreding. Mombelli krijgt een gele kaart. Chmielniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veenstra met een snel genomen vrije trap. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Fluminense-PET 0:2

78e minuut.
Maltepeli draait met de bal, schiet en ... Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doeltrap. Prazeres met een harde bal richting middenveld. Veenstra kan de bal niet met de borst controleren. Veenstra geeft een lange en hoge pass. Numan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Çameli verovert de bal door een tackle van achteren. Çameli passt de bal met de wreef. Eskelinen is nu in balbezit. Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti geeft een hoge lob. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vakar heeft problemen om de bal te vangen. Vakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Fluminense-PET 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 41%, Fluminense-PET 59%.
Lojas Americanas - Fluminense-PET 1:2