Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatro de los Sueños
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9894
De Futbol A.C F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
ojala funcione Tactiek fare e 2
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Gonthier geeft een lange en hoge pass. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Pokora passt de bal in één keer door. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro passt de bal in één keer door. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nupiero passt de bal in één keer door. Gonthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonthier passt de bal met de wreef. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora passt de bal zonder na te denken. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro schiet op doel. Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

16e minuut.
Czeremcha probeert naar een medespeler te passen. Aranyos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolce. Dolce krijgt een gele kaart. Aranyos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamoltip zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dolce de bal. Aranyos geeft de bal voor. Anguita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues geeft een hoge lob. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović haalt uit met een fantastische trap. Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kamoltip is nu in balbezit. Villalba onderschept slim de pass. Villalba passt de bal met de wreef. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

44e minuut.
Gonthier rent richting de bal. Gonthier geeft de bal voor. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 70%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 30%.
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

46e minuut.
Graber met een snelle inworp. Dolce is nu in balbezit. Dolce geeft een lange en hoge pass. Creataro rent richting de bal. Creataro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kuljović passt de bal zonder na te denken. Creataro is nu in balbezit. Creataro passt de bal met de wreef. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aranyos met een snelle inworp. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamoltip raakt geblesseerd tijdens het duel. Prado neemt de penalty, wat een uithaal! Anguita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński geeft de bal voor. Creataro rent richting de bal. Creataro geeft een hoge lob. Kuljović geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ślużyński onderschept slim de pass. Ślużyński geeft de bal voor. Creataro kopt de bal weg. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een lange en hoge pass. Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Creataro rent richting de bal. Creataro draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Ustaal rent richting de bal. Ustaal geeft de bal voor. Pokora kopt de bal weg. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nupiero is nu in balbezit. Kuljović onderschept slim de pass. Kuljović passt de bal zonder na te denken. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

76e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Villalba passt de bal zonder na te denken. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Creataro is nu in balbezit. Creataro haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nupiero de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuljović neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mezza de bal. Creataro is nu in balbezit. Creataro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 65%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 35%.
De Futbol A.C - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4