Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: .:*Devils FC*:. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1093
.:*Devils FC*:. Happy Birthday
lucife7 Tactiek 3ATT
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten poor
average Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse verovert de bal door een tackle van achteren. Broerse geeft een lange en hoge pass. Daar is Büyükşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükşen schiet op doel. Kleks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Petronio rent richting de bal. Petronio geeft een lange en hoge pass. Balzaque probeert de bal met de borst te controleren. Balzaque haalt uit met een fantastische trap. Sinanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Happy Birthday 0:1

13e minuut.
Tronstad heeft problemen om de bal te vangen. Balzaque is nu in balbezit. Balzaque passt de bal met de wreef. Maya is nu in balbezit. Maya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sinanoğlu trapt de bal weg. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broerse krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Balzaque de bal. Balzaque schiet op doel. Frakiewicz kopt de bal weg. Daar is Balzaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzaque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Petronio is nu in balbezit. Balzaque is nu in balbezit. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzaque rent richting de bal. Balzaque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 78%, Happy Birthday 22%.
.:*Devils FC*:. - Happy Birthday 0:1

46e minuut.
Hrelja komt het veld opgelopen. Antonov komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bahta rent richting de bal. Bahta speelt de bal door. Eltepe speelt de bal door. Balzaque heeft problemen om de bal te vangen. Balzaque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bahta rent richting de bal. Bahta geeft de bal voor. Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Petronio rent richting de bal. Petronio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 62%, Happy Birthday 38%.
.:*Devils FC*:. - Happy Birthday 0:1