Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VLAD THE IMPALER ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3556
SAN ESCOBAR Long Hao Than
gti Tactiek 442LHT
59% Balbezit 41%
78% Spel op eigen helft 22%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot passt de bal in één keer door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:1

11e minuut.
Domján geeft de bal voor. Melo rent richting de bal. Melo probeert naar een medespeler te passen. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Trung Hưng met een harde bal richting middenveld. Kopaliński met een sublieme pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel. Östman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:2

21e minuut.
Melo rent richting de bal. Melo passt de bal zonder na te denken. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:3

23e minuut.
Haraldseid geeft een hoge lob. Guy rent richting de bal. Guy speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel. Östman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:4

30e minuut.
Daar is Bimbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbi speelt de bal door. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński schiet op doel. Östman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Koźluk geeft een lange en hoge pass. Pacio speelt de bal door. Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:5

42e minuut.
Bimbi passt de bal in één keer door. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Melo speelt de bal door. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:6

45e minuut.
Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Melo passt de bal zonder na te denken. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 83%, Long Hao Than 17%.
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 0:7

46e minuut.
Kopaliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuczyński de bal. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Östman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Córdoba de bal. Wieża rent richting de bal. Guy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wieża is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wieża neemt de penalty, wat een uithaal! Trung Hưng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pacio is nu in balbezit. Pacio geeft een lange en hoge pass. Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Wieża rent richting de bal. Wieża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:7

51e minuut.
Melo is nu in balbezit. Pacio rent richting de bal. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Guy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guy passt de bal in één keer door. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel. Östman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:8

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziamgot met een snelle inworp. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo speelt de bal door. Kuczyński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wieża passt de bal in één keer door. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale geeft de bal voor. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Trung Hưng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guy geeft een hoge lob. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:9

84e minuut.
Melo rent richting de bal. Melo speelt de bal door. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:10

85e minuut.
Bimbi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Melo de bal. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Östman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Koçan de bal. Melo met een sublieme pass. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński schiet op doel. Östman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński schiet op doel. Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:11

87e minuut.
Koźluk met een sublieme pass. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale geeft een hoge lob. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Östman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Guerra speelt de bal door. Bimbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbi passt de bal in één keer door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 74%, Long Hao Than 26%.
SAN ESCOBAR - Long Hao Than 1:12