Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chula Vista United Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1140
Chula Vista United Megara FC
flat four Tactiek 2023-03-25 First
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 33.9
good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Dardano is nu in balbezit. Perez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dardano raakt geblesseerd tijdens het duel. Rycak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vörös krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 1:0

11e minuut.
Vörös probeert de bal aan de voet te houden. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn passt de bal met de wreef. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 2:0

23e minuut.
Manolov passt de bal zonder na te denken. Luca speelt de bal door. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Labak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Rycak passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca geeft een hoge lob. Vörös springt en kopt de bal. Labak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo met een sublieme pass. Rycak is nu in balbezit. Rycak passt de bal in één keer door. Dantas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 3:0

40e minuut.
Tello rent richting de bal. Tello met een sublieme pass. McGuire met een sublieme pass. Short heeft problemen om de bal te vangen. Short haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 40%, Megara FC 60%.
Chula Vista United - Megara FC 3:1

61e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft een hoge lob. Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft de bal voor. Mahoney probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lerch onderschept slim de pass. Lerch speelt de bal door. Dardano is nu in balbezit. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel. Labak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ałtyn geeft een hoge lob. Manolov rent richting de bal. Rycak verovert de bal door een tackle van achteren. Rycak geeft een hoge lob. Vörös maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez is nu in balbezit. Vörös onderschept slim de pass. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 35%, Megara FC 65%.
Chula Vista United - Megara FC 4:1