Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
FC REAL PI Monteria F.C.
NEW 3 Tactiek DIRAN
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
75.3 gemiddelde waardering 70.8
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq is nu in balbezit. Francq heeft problemen om de bal te vangen. Francq haalt uit met een fantastische trap. Kárász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kozibrádek kopt de bal weg. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. Gabryś passt de bal in één keer door. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa geeft een hoge lob. Deak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is İşkodra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarauskas geeft de bal voor. Deak is nu in balbezit. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap. Kárász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Yutong geeft een lange en hoge pass. Watson is nu in balbezit. Miloradović maakt een afschuwelijke overtreding. Watson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Kozibrádek rent richting de bal. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa speelt de bal door. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Deak rent richting de bal. Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepur passt de bal met de wreef. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Plăvoi geeft een hoge lob. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza begaat een overtreding. Souza krijgt een gele kaart. Deak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borboa wilt de vrije trap nemen. Kárász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Monteria F.C. 1:0

35e minuut.
İşkodra is nu in balbezit. Watson rent richting de bal. Plăvoi begaat een overtreding. Plăvoi krijgt een gele kaart. Watson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Souza wilt de vrije trap nemen. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İşkodra maakt een snoekduik en kopt de bal. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İşkodra is nu in balbezit. Paal! İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - Monteria F.C. 1:1

38e minuut.
Kallionpää rent richting de bal. Borboa rent richting de bal. Borboa geeft een lange en hoge pass. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 52%, Monteria F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL PI - Monteria F.C. 1:1

46e minuut.
Babino komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Plăvoi kopt de bal weg. Babino is nu in balbezit. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Francq rent richting de bal. Deak rent richting de bal. Francq is nu in balbezit. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap. Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gabryś passt de bal in één keer door. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi passt de bal met de wreef. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Babino passt de bal in één keer door. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Miloradović zijn tegenspeler op de grond. Miloradović krijgt een gele kaart. Cielecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cielecki kan niet meer verder spelen. Lugo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Francq kopt de bal weg. Deak is nu in balbezit. Coral Rosero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coral Rosero krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kozibrádek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Harana komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gabryś passt de bal met de wreef. Kiepur verovert de bal door een tackle van achteren. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... Kárász probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Amézquita neemt vlug de vrije trap. Watson kopt de bal weg. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Monteria F.C. 1:2

88e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq heeft problemen om de bal te vangen. Yutong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yutong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 39%, Monteria F.C. 61%.
FC REAL PI - Monteria F.C. 1:2