Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rasinja United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5428
Rasinja United Betine
magic Tactiek 433D
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Fasolka passt de bal zonder na te denken. Krauch probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Martać kopt de bal weg. Krauch is nu in balbezit. Krauch geeft een hoge lob. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro haalt uit met een fantastische trap. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Krauch rent richting de bal. Krauch geeft de bal voor. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Guzik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

16e minuut.
Krauch probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz rent richting de bal. Dananić rent richting de bal. Prokopowicz onderschept slim de pass. Prokopowicz schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Marelja probeert naar een medespeler te passen. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch met een sublieme pass. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martać kopt de bal weg. Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matušin krijgt een gele kaart. Kajin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martać zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prokopowicz springt en kopt de bal. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krauch heeft problemen om de bal te vangen. Krauch passt de bal in één keer door. Filić rent richting de bal. Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka draait met de bal, schiet en ... Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kusí is nu in balbezit. Kusí geeft een hoge lob. Prokopowicz kopt de bal weg. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vinković heeft problemen om de bal te vangen. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 76%, Betine 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasinja United - Betine 0:0

46e minuut.
Pisnjak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Krauch is nu in balbezit. Lemus is nu in balbezit. Krauch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krauch krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kajin is nu in balbezit. Kajin passt de bal in één keer door. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap. Guzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Găleşanu met een sublieme pass. Kajin rent richting de bal. Kajin met een sublieme pass. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Guzik bokst de bal weg.

60e minuut.
Malogajski probeert naar een medespeler te passen. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch passt de bal in één keer door. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vinković kan de bal niet met de borst controleren. Guglielminpietro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matušin. Matušin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal zonder na te denken. Kajin met een sublieme pass. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro haalt uit met een fantastische trap. Guzik bokst de bal weg.

68e minuut.
Martać speelt de bal door. Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal in één keer door. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guzik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sapateado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu speelt de bal door. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro schiet op doel. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 60%, Betine 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasinja United - Betine 0:0