Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Chucuto FC
Estutac Tactiek 433Mod
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Echeto rent richting de bal. Villarán rent richting de bal. Villarán geeft een hoge lob. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Holan probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holan. Holan krijgt een gele kaart. Pacheco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sencial zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bandres trapt de bal weg van het doel. Zárate kopt de bal weg. Klungelig pakt Gama de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met de inworp. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Veldman geeft de bal voor. Ruiz kopt de bal weg. Daar is Sencial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial geeft de bal voor. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Holan onderschept slim de pass. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 0:1

41e minuut.
Sencial probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva passt de bal met de wreef. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 52%, Chucuto FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 1:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralls met een snelle inworp. Ruiz geeft de bal voor. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 1:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rendón komt het veld opgelopen. de Kruyk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollini verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Echeto speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ralls ... Strafschop! Ralls krijgt een gele kaart. Villanueva raakt geblesseerd tijdens het duel. de Kruyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 2:2

88e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Rendón speelt de bal door. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Bandres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 42%, Chucuto FC 58%.
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 3:2