Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Germanie-Ś.P. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4612
Germanie-Ś.P. Exército Vermelho U21
Rabusie Tactiek 5.3.2 A
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Jans speelt de bal door. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Adámek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hulín heeft problemen om de bal te vangen. Adámek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adámek probeert naar een medespeler te passen. Mariño kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Hulín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mánes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francis. Mánes raakt geblesseerd tijdens het duel. Lətifov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alerić geeft de bal voor. Strømsvåg geeft een hoge lob. Šika probeert de bal aan de voet te houden. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Adámek bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Alerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alerić met een sublieme pass. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 0:1

26e minuut.
Alerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alerić speelt de bal door. Strømsvåg is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jans passt de bal in één keer door. Hemský rent richting de bal. Hemský met een sublieme pass. Mánes is nu in balbezit. Mánes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zuffi met een sublieme pass. Alerić met een sublieme pass. Hulín verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Adámek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Hulín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet passt de bal in één keer door. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alerić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strømsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strømsvåg passt de bal zonder na te denken. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nepomuk is nu in balbezit. Inworp. Lətifov met de inworp. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 54%, Exército Vermelho U21 46%.
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 0:1

54e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Lətifov met een sublieme pass. Hemský rent richting de bal. Hemský geeft een hoge lob. Mánes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hollevoet geeft een lange en hoge pass. Alerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alerić passt de bal zonder na te denken. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. Adámek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Alerić met een snelle inworp. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel. Adámek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Klungelig pakt Jans de bal. Jans passt de bal zonder na te denken. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Adámek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 0:2

59e minuut.
Alerić met een snelle inworp. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Šika probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 0:3

61e minuut.
Alerić geeft een lange en hoge pass. Yıkılmaz kopt de bal weg. Daar is Šika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jans kopt de bal weg. Hemský rent richting de bal. Hemský passt de bal zonder na te denken. Preci is nu in balbezit. Preci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Adámek met een sublieme pass. Alerić kopt de bal weg. Gallet heeft problemen om de bal te vangen. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 0:4

80e minuut.
Adámek speelt de bal door. Mánes kopt de bal weg. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 1:4

82e minuut.
Jans probeert de bal met de borst te controleren. Jans passt de bal met de wreef. Szwajdych rent richting de bal. Preci rent richting de bal. Preci haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Palojoki met een sublieme pass. Alerić kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 1:5

86e minuut.
Hemský met de inworp. Klungelig pakt Lətifov de bal. Hemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemský geeft de bal voor. Preci maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg.

88e minuut.
Moralès met een sublieme pass. Alerić rent richting de bal. Alerić probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Adámek trapt de bal weg. Preci kopt de bal weg. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mánes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 56%, Exército Vermelho U21 44%.
Germanie-Ś.P. - Exército Vermelho U21 1:5