Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Gino
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12185
Scarpones FC Real Santuracchio
due Tactiek 2vs2_28nov21
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Oválný verovert de bal door een tackle van achteren. Oválný speelt de bal door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 1:0

6e minuut.
Iurman geeft een hoge lob. Yemişçi kopt de bal weg. Kolano met een sublieme pass. Iurman probeert naar een medespeler te passen. Wdowiak speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oválný rent richting de bal. Inworp. Roda met een snelle inworp. Kolano is nu in balbezit. Kolano draait met de bal, schiet en ... Fedosov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hoffmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fraczek is nu in balbezit. Iurman onderschept slim de pass. Iurman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pawianowski geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kan de bal niet met de borst controleren. Iurman onderschept slim de pass. Iurman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 1:1

38e minuut.
Roda is nu in balbezit. Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda is nu in balbezit. Kolano is nu in balbezit. Kolano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Roda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolano rent richting de bal. Kolano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hoffmann de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fraczek met een sublieme pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 46%, Real Santuracchio 54%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:1

49e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roda met de inworp. Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fraczek speelt de bal door. Inworp. Roda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolano heeft problemen om de bal te vangen. Kolano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fedosov trapt de bal weg van het doel. Fraczek kopt de bal weg. Hoffmann probeert de bal aan de voet te houden. Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fedosov met een harde bal richting middenveld. Hoffmann kopt de bal weg. Kolano is nu in balbezit. Kolano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Oválný is nu in balbezit. Oválný passt de bal zonder na te denken. Prat is nu in balbezit. Klungelig pakt Prat de bal. Prat schiet op doel. Risso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 3:1

65e minuut.
Doeltrap. Girgentini komt het veld opgelopen. Uturys komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Uturys de bal onder controle te krijgen. Roda kopt de bal weg. Uturys is nu in balbezit. Oválný onderschept slim de pass. Oválný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Roda met een sublieme pass. Yemişçi is nu in balbezit. Yemişçi passt de bal met de wreef. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 44%, Real Santuracchio 56%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 3:1