Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atlas Lions Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5972
Atlas Lions Maggie “Q”
4-2-1-3 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Stevens kopt de bal weg. Janczar is nu in balbezit. Met opzet legt Sáenz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sáenz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Janczar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Janczar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Vukojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Noppert onderschept slim de pass. Noppert speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Spee is nu in balbezit. Noppert verovert de bal door een tackle van achteren. Noppert met een sublieme pass. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Canita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vukojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Maggie “Q” 0:1

14e minuut.
Dumfries probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings heeft problemen om de bal te vangen. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Winiarek verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarek probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Spee passt de bal met de wreef. Hauptmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esajas. Esajas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Foster met een snelle inworp. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries speelt de bal door. Klungelig pakt Janczar de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Foster met een sublieme pass. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spee kan niet meer verder spelen. Roord komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Dumfries speelt de bal door. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Lions - Maggie “Q” 1:1

30e minuut.
Klamczyński geeft een hoge lob. Noppert probeert de bal met de borst te controleren. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft een hoge lob. Statu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Noppert rent richting de bal. Noppert geeft een lange en hoge pass. Stevens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Maggie “Q” 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 44%, Maggie “Q” 56%.
Atlas Lions - Maggie “Q” 2:1

47e minuut.
Dumfries passt de bal in één keer door. Vlemmings is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vlemmings neemt de hoekschop. Janczar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cook trapt de bal weg. Noppert geeft de bal voor. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Dumfries is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Noppert speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Vukojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dumfries passt de bal zonder na te denken. Stevens is nu in balbezit. Stevens met een sublieme pass. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... Cook bokst de bal weg.

67e minuut.
Dumfries geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stevens de bal. Janczar rent richting de bal. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Maggie “Q” 3:1

70e minuut.
Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries passt de bal met de wreef. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stevens de bal. Stevens draait met de bal, schiet en ... Cook bokst de bal weg. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Cook probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Noppert speelt de bal door. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings passt de bal met de wreef. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Maggie “Q” 4:1

80e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. Winiarek rent richting de bal. Esajas verovert de bal door een tackle van achteren. Esajas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Stevens rent richting de bal. Stevens draait met de bal, schiet en ... Paal! Stevens heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dumfries is nu in balbezit. Dumfries passt de bal zonder na te denken. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings met een sublieme pass. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Maggie “Q” 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 36%, Maggie “Q” 64%.
Atlas Lions - Maggie “Q” 5:1