Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Harnaś Tymbark Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9920
Harnaś Tymbark Karavajo
hahaaa Tactiek Italia
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 36.3
formidable Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Wandzik rent richting de bal. Wandzik geeft een hoge lob. Vračar is nu in balbezit. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 1:0

11e minuut.
Shaogong schiet op doel. Cetnarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Shaogong geeft een hoge lob. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal. Zajc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 2:0

12e minuut.
Zimić probeert naar een medespeler te passen. Cetnarowicz speelt de bal door. Boev probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boev speelt de bal door. Abreu rent richting de bal. Vračar verovert de bal door een tackle van achteren. Vračar draait met de bal, schiet en ... Zajc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 3:0

20e minuut.
Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus geeft een lange en hoge pass. Gaspar kopt de bal weg. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 4:0

21e minuut.
Kümmel rent richting de bal. Kümmel geeft een lange en hoge pass. Haliwa is nu in balbezit. Haliwa geeft de bal voor. Vračar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haliwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badek rent richting de bal. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Raus geeft een hoge lob. Vračar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Raus met een sublieme pass. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson is nu in balbezit. Wandzik verovert de bal door een tackle van achteren. Wandzik geeft een lange en hoge pass. Zajc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaspar raakt geblesseerd tijdens het duel. Vračar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 5:0

37e minuut.
Bastard speelt de bal door. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik geeft een hoge lob. Gaspar springt en kopt de bal. Zajc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 6:0

42e minuut.
Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik met een sublieme pass. Bastard speelt de bal door. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 7:0

43e minuut.
Boev passt de bal zonder na te denken. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar draait met de bal, schiet en ... Zajc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 8:0

45e minuut.
Raus is nu in balbezit. Badek onderschept slim de pass. Badek probeert naar een medespeler te passen. Wandzik geeft de bal voor. Vračar springt en kopt de bal. Zajc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 40%, Karavajo 60%.
Harnaś Tymbark - Karavajo 8:0

48e minuut.
Bastard rent richting de bal. Bastard passt de bal in één keer door. Vračar is nu in balbezit. Vračar schiet op doel. Zajc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 9:0

53e minuut.
Raus passt de bal in één keer door. Wandzik rent richting de bal. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zajc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Zajc niet meer kan verder spelen. Nikolayan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Raus met een sublieme pass. Bastard geeft de bal voor. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel. Nikolayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 10:0

55e minuut.
Zimić speelt de bal door. Kümmel is nu in balbezit. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandzik met een snelle inworp. Raus geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vračar krijgt zijn hoofd ertegen. Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 11:0

76e minuut.
Raus probeert naar een medespeler te passen. Kümmel onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandzik met een snelle inworp. Raus geeft de bal voor. Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vračar is nu in balbezit. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 12:0

82e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong met een sublieme pass. Vračar is nu in balbezit. Vračar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - Karavajo 13:0

83e minuut.
Badek probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson passt de bal zonder na te denken. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Vračar verovert de bal door een tackle van achteren. Vračar schiet op doel. Nikolayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 41%, Karavajo 59%.
Harnaś Tymbark - Karavajo 13:0