Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5010
Patataj FC Chełmek
maciek Tactiek ultimate safe
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Malikov is nu in balbezit. Mikrus verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrus draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Spirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirela passt de bal zonder na te denken. Mikrus rent richting de bal. Mikrus draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Chełmek 0:1

19e minuut.
Ludźmierski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikrus met de inworp. Sibik rent richting de bal. Sibik schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lungulescu passt de bal zonder na te denken. Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu passt de bal met de wreef. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ludźmierski met een harde bal richting middenveld. Sibik kopt de bal weg. Sibik rent richting de bal. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarzeczny bokst de bal weg.

33e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski speelt de bal door. Sibik is nu in balbezit. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mikrus met de inworp. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski speelt de bal door. Sibik is nu in balbezit. Sibik schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 69%, FC Chełmek 31%.
Patataj - FC Chełmek 0:1

50e minuut.
Spirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirela probeert naar een medespeler te passen. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Chełmek 0:2

59e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Mikrus rent richting de bal. Mikrus draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Chełmek 0:3

60e minuut.
Herezjatyk komt het veld opgelopen. Řebíček komt het veld opgelopen. Siwiński komt het veld opgelopen. Mielniczek komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ geeft een hoge lob. Daar is Mikrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikrus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sibik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński passt de bal in één keer door. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Chełmek 0:4

74e minuut.
Sibik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wrestny komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Řebíček met een sublieme pass. Mikrus is nu in balbezit. Bratosławski onderschept slim de pass. Bratosławski schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zarzeczny trapt de bal weg. Mikrus rent richting de bal. Bratosławski begaat een overtreding. Bratosławski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 54%, FC Chełmek 46%.
Patataj - FC Chełmek 0:4