Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Train in Vain Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3210
Train in Vain Wyspy Owcze
433 Tactiek utwórz
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Steele passt de bal zonder na te denken. Skowroński met een sublieme pass. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta draait met de bal, schiet en ... Jachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:1

5e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Orlaineta is nu in balbezit. Met opzet legt Holmes zijn tegenspeler op de grond. Orlaineta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Inworp. Gruszecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gruszecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski geeft een lange en hoge pass. Jachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Skowroński geeft een hoge lob. Howell kopt de bal weg. MacMichael probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:2

18e minuut.
van Gobbel passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steele krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Priest verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki onderschept slim de pass. Gruszecki passt de bal in één keer door. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Flis speelt de bal door. Orlaineta speelt de bal door. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:3

36e minuut.
Masters is nu in balbezit. Masters geeft een hoge lob. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Orlaineta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
van Gobbel kan de bal niet met de borst controleren. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Pasieczny rent richting de bal. Pasieczny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 66%, Wyspy Owcze 34%.
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portillo komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Didyk komt het veld opgelopen. Mosór komt het veld opgelopen. Giszka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Orlaineta probeert de bal aan de voet te houden. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta draait met de bal, schiet en ... Jachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:4

81e minuut.
Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski geeft een lange en hoge pass. Masters rent richting de bal. Masters passt de bal met de wreef. Daar is MacMichael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Masters geeft de bal voor. van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 63%, Wyspy Owcze 37%.
Train in Vain - Wyspy Owcze 0:4