Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7261
Međedi94 Man United 1995-96
352 Tactiek TMR
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 69.3
redelijk Schieten briljant
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dunđerović speelt de bal door. Džidić kopt de bal weg. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Ocampo geeft de bal voor. Vandenborre springt en kopt de bal. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Brasesco speelt de bal door. Ocampo speelt de bal door. Bertagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:1

10e minuut.
Bertagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertagni geeft een lange en hoge pass. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:2

15e minuut.
Janduda kopt de bal weg. Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomori neemt de hoekschop. Vandenborre krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Giuva verovert de bal door een tackle van achteren. Giuva passt de bal in één keer door. Bertagni rent richting de bal. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:3

20e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Bertagni rent richting de bal. Bertagni passt de bal met de wreef. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Dunđerović met een harde bal richting middenveld. Zelinčević rent richting de bal. Tomori verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polényi is nu in balbezit. Vandenborre onderschept slim de pass. Vandenborre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:4

32e minuut.
Giuva geeft een lange en hoge pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Bertagni is nu in balbezit. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bertagni schiet op doel. Dunđerović speelt de bal door. Ferguson kopt de bal weg. Vandenborre heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:5

36e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Bitić is nu in balbezit. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:6

38e minuut.
Tomori passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bitić kopt de bal weg. Tomori is nu in balbezit. Tomori speelt de bal door. Bertagni is nu in balbezit. Bertagni schiet op doel. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gušić probeert naar een medespeler te passen. Giuva met een sublieme pass. Bertagni speelt de bal door. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Polényi rent richting de bal. Polényi geeft de bal voor. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een hoge lob. Vandenborre krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jevtović speelt de bal door. Zelinčević is nu in balbezit. Met opzet legt Tomori zijn tegenspeler op de grond. Tomori krijgt een gele kaart. Zelinčević raakt geblesseerd tijdens het duel. García Suárez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 76%, Man United 1995-96 24%.
Međedi94 - Man United 1995-96 0:6

46e minuut.
Jevtović speelt de bal door. Vandenborre is nu in balbezit. Polényi begaat een overtreding. Vandenborre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vandenborre kan niet meer verder spelen. Crăcilă komt het veld opgelopen. Tomori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bertagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertagni draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:7

50e minuut.
Móricz passt de bal zonder na te denken. Tomori is nu in balbezit. Tomori passt de bal zonder na te denken. Bertagni rent richting de bal. Bertagni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
García Suárez probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Bertagni rent richting de bal. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomori zal de hoekschop nemen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă schiet op doel. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
García Suárez probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal in één keer door. Bertagni is nu in balbezit. Bertagni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cvjetinović controleert de bal met de borst. Dunđerović speelt de bal door. Tomori kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Jevtović passt de bal met de wreef. Tomori rent richting de bal. Tomori passt de bal in één keer door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pomprowicz speelt de bal door. Giuva geeft de bal voor. Cvjetinović controleert de bal met de borst. Bertagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Cvjetinović onderschept slim de pass. Cvjetinović geeft de bal voor. Pomprowicz kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. Klungelig pakt Gušić de bal. Bertagni rent richting de bal. Bertagni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:8

67e minuut.
Dunđerović met een sublieme pass. Pomprowicz kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:9

68e minuut.
Krych komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pomprowicz geeft een lange en hoge pass. Bertagni kopt de bal weg. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:10

75e minuut.
García Suárez kopt de bal weg. Krych rent richting de bal. Krych met een sublieme pass. Bertagni rent richting de bal. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tomori verovert de bal door een tackle van achteren. Tomori met een sublieme pass. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel. Polényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prošel heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerović speelt de bal door. Tomori kopt de bal weg. Bertagni rent richting de bal. Bertagni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:11

86e minuut.
Dunđerović met een sublieme pass. Bitić kan de bal niet met de borst controleren. Pomprowicz speelt de bal door. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cvjetinović onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krych zal de hoekschop nemen. Bertagni springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dunđerović trapt de bal weg van het doel. García Suárez kopt de bal weg. Bertagni heeft problemen om de bal te vangen. Bertagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Man United 1995-96 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 72%, Man United 1995-96 28%.
Međedi94 - Man United 1995-96 0:12