Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SamaNdrek Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2556
SamaNdrek __BEŞİKTAŞK__
4-3-1-2 Tactiek Yarım
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Valter passt de bal zonder na te denken. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadlı passt de bal in één keer door. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel. Aliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cəbrayılov de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valter zal de hoekschop nemen. Patano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ordubadlı passt de bal in één keer door. Patano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ros Badia. Patano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ordubadlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Valter is nu in balbezit. Valter geeft de bal voor. Patano rent richting de bal. Patano haalt uit met een fantastische trap. Aliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

14e minuut.
Ros Badia passt de bal in één keer door. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter verovert de bal door een tackle van achteren. Valter geeft de bal voor. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Patano kopt de bal weg. Raiciu heeft problemen om de bal te vangen. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Valter met een sublieme pass. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ordubadlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilich de bal. Patano is nu in balbezit. Patano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Valter onderschept slim de pass. Valter geeft een lange en hoge pass. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Aliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 63%, __BEŞİKTAŞK__ 37%.
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

50e minuut.
Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie passt de bal met de wreef. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Pupovac springt en kopt de bal. Aliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Aliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Aliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

65e minuut.
Söğüt geeft een hoge lob. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Valter passt de bal zonder na te denken. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Pupovac krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bourdon stond buitenspel. Aşkın maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een hoge lob. Pupovac maakt een snoekduik en kopt de bal. Aliberto bokst de bal weg.

70e minuut.
Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov geeft de bal voor. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een hoge lob. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

73e minuut.
Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Patano is nu in balbezit. Pilich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patano neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

75e minuut.
Sassanguie speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal. Aliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:5

81e minuut.
Aşkın passt de bal in één keer door. Płomyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Sassanguie speelt de bal door. Gaziantepliler verovert de bal door een tackle van achteren. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Aliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patano rent richting de bal. Patano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 64%, __BEŞİKTAŞK__ 36%.
SamaNdrek - __BEŞİKTAŞK__ 0:6