Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Keshle Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14379
FC Keshle Sharvili SC
ferqlii Tactiek 002
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
47 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 43.4
briljant Schieten solide
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ioan passt de bal in één keer door. Gubán is nu in balbezit. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

3e minuut.
Balcewicz rent richting de bal. Şəkərəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gubán is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şəkərəliyev neemt de hoekschop. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gubán rent richting de bal. Gubán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Faas de bal. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Nechită tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nechită krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Şərifoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Bratianu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bratianu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Şərifoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faas met een snel genomen vrije trap. Anne maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Faas passt de bal in één keer door. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz geeft de bal voor. Gubán maakt een snoekduik en kopt de bal. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 2:0

16e minuut.
Balcewicz geeft een hoge lob. Şəkərəliyev speelt de bal door. Smoktunowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Gubán de bal. Gubán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 3:0

21e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Əfəndiyev rent richting de bal. Gubán onderschept slim de pass. Gubán draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 4:0

23e minuut.
Faas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nechită de bal. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu schiet op doel. Arnesen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nechită geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arnesen met een sublieme pass. Gubán kopt de bal weg. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Eliauri rent richting de bal. Eliauri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Smoktunowicz de bal onder controle te krijgen. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dəmirov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 5:0

27e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev begaat een overtreding. Şərifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faas met een snel genomen vrije trap. Şərifoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 5:1

29e minuut.
Açıkkanat heeft problemen om de bal te vangen. Faas rent richting de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 6:1

30e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat controleert de bal met de borst. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Həşimov bokst de bal weg.

34e minuut.
Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 7:1

36e minuut.
Gubán geeft de bal voor. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 8:1

42e minuut.
Şərifoğlu geeft een hoge lob. Alimena kopt de bal weg. Klungelig pakt Şəkərəliyev de bal. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Keshle 34%, Sharvili SC 66%.
FC Keshle - Sharvili SC 8:1

46e minuut.
Coşqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliauri is nu in balbezit. Coşqun met een sublieme pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 9:1

47e minuut.
Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Açıkkanat kopt de bal weg. Gubán is nu in balbezit. Gubán draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 10:1

48e minuut.
Daar is Qurbanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat rent richting de bal. Gubán is nu in balbezit. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Həşimov bokst de bal weg. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 11:1

50e minuut.
Dəmirov probeert naar een medespeler te passen. Eliauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 12:1

51e minuut.
Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Lutuc rent richting de bal. Lutuc geeft een hoge lob. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Smoktunowicz met een sublieme pass. Ioan rent richting de bal. Ioan met een sublieme pass. Klungelig pakt Gubán de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lutuc kopt de bal weg. Ioan geeft een hoge lob. Açıkkanat kopt de bal weg. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Smoktunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoktunowicz passt de bal met de wreef. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 13:1

59e minuut.
Gubán speelt de bal door. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Dəmirov de bal. Coşqun bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Həşimov is nu in balbezit. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 14:1

61e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Ioan passt de bal in één keer door. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz speelt de bal door. Ioan geeft de bal voor. Gubán springt en kopt de bal. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 15:1

65e minuut.
Eliauri rent richting de bal. Eliauri passt de bal zonder na te denken. Daar is Coşqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 16:1

68e minuut.
Daar is Anne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alimena speelt de bal door. Smoktunowicz probeert naar een medespeler te passen. Gubán rent richting de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ioan met een sublieme pass. Açıkkanat rent richting de bal. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 17:1

78e minuut.
Smoktunowicz geeft een hoge lob. Gubán kopt de bal weg. Balcewicz kan de bal niet met de borst controleren. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Smoktunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Smoktunowicz met een sublieme pass. Ioan speelt de bal door. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 18:1

84e minuut.
Klungelig pakt Əfəndiyev de bal. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Gubán rent richting de bal. Gubán schiet op doel. Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Dəmirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Sharvili SC 19:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Keshle 23%, Sharvili SC 77%.
FC Keshle - Sharvili SC 19:1