Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IkaroS FC91 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1162
IkaroS FC91 Getas
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 23.1
solid Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kotsalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz probeert naar een medespeler te passen. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Čičin-Šain geeft een hoge lob. Andrianopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz schiet op doel. Reynaud probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Derviš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čičin-Šain de bal. Čičin-Šain geeft de bal voor. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirkkanen met de inworp. Kotsalos is nu in balbezit. Canalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalmaz geeft de bal voor. Vasilev bokst de bal weg.

17e minuut.
Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rekatsinas de bal. Reynaud rent richting de bal. Reynaud schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Getas 1:0

22e minuut.
Daar is Derviš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassos rent richting de bal. Derviš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tassos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tassos kan niet meer verder spelen. Eggonopoulos komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Derviš is nu in balbezit. Fetsis is nu in balbezit. Derviš onderschept slim de pass. Derviš geeft een hoge lob. Reynaud springt en kopt de bal. Vasilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kotsalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkkanen rent richting de bal. Pirkkanen passt de bal met de wreef. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Canalmaz passt de bal zonder na te denken. Limonada rent richting de bal. Limonada probeert naar een medespeler te passen. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Limonada passt de bal met de wreef. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz geeft een lange en hoge pass. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Getas 2:0

41e minuut.
Limonada passt de bal met de wreef. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz met een sublieme pass. Reynaud rent richting de bal. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. Vasilev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 32%, Getas 68%.
IkaroS FC91 - Getas 2:0

48e minuut.
Podařil is nu in balbezit. Canalmaz geeft de bal voor. Andrianopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Konstantis geeft de bal voor. Podařil bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikis begaat een overtreding. Asikis krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Andrianopoulos is nu in balbezit. Reynaud rent richting de bal. Reynaud passt de bal in één keer door. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Derviš speelt de bal door. Limonada rent richting de bal. Limonada speelt de bal door. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Fetsis kopt de bal weg. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Getas 3:0

73e minuut.
Reynaud onderschept slim de pass. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsalos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limonada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Derviš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Čičin-Šain verovert de bal door een tackle van achteren. Čičin-Šain geeft een lange en hoge pass. Limonada rent richting de bal. Reynaud rent richting de bal. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vasilev trapt de bal weg. Derviš kopt de bal weg. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 23%, Getas 77%.
IkaroS FC91 - Getas 3:0