Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCLeakCity Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1132
FCLeakCity Hận_Đời_Vô_Đối
jako taka Tactiek LA_Attack
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 27.9
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trí Thắng met een snelle inworp. Oliversson probeert naar een medespeler te passen. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Wyrwas passt de bal met de wreef. Inworp. Hoàng Sửu met de inworp. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alliati geeft een lange en hoge pass. Abad kopt de bal weg. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro onderschept slim de pass. Silveiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Trung Nghĩa onderschept slim de pass. Discepoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa rent richting de bal. Discepoli onderschept slim de pass. Discepoli draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn bokst de bal weg.

42e minuut.
Nghĩa Dũng rent richting de bal. Discepoli onderschept slim de pass. Discepoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silveiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 39%, Hận_Đời_Vô_Đối 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLeakCity - Hận_Đời_Vô_Đối 0:0

47e minuut.
Trí Thắng rent richting de bal. Trí Thắng met een sublieme pass. Englbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson onderschept slim de pass. Oliversson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Hận_Đời_Vô_Đối 0:1

50e minuut.
Toàn Quân geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardemanni met een snelle inworp. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Englbrecht geeft de bal voor. Inworp. Trí Thắng met een snelle inworp. Oliversson rent richting de bal. Oliversson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Discepoli passt de bal met de wreef. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silveiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhuravlev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Trung Nghĩa controleert de bal met de borst. Discepoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Discepoli passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Silveiro de bal onder controle te krijgen. Silveiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abad onderschept slim de pass. Abad passt de bal in één keer door. Bá Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev onderschept slim de pass. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLeakCity - Hận_Đời_Vô_Đối 1:1

84e minuut.
Abad met een snelle inworp. Zhuravlev is nu in balbezit. Bá Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhuravlev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silveiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toàn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Quân geeft een hoge lob. Abad met een sublieme pass. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Hận_Đời_Vô_Đối 2:1

89e minuut.
Abad met de inworp. Daar is Pepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 36%, Hận_Đời_Vô_Đối 64%.
FCLeakCity - Hận_Đời_Vô_Đối 2:1