Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Guácimos F.C Real Portuguesa FC
Edivise Tactiek RPFC-5-3-2-A
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Ruscigno verovert de bal door een tackle van achteren. Ruscigno speelt de bal door. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:1

8e minuut.
Almarza geeft een lange en hoge pass. Starukhin heeft problemen om de bal te vangen. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel. Fierbânţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:2

10e minuut.
Preda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schillace komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Galleno de bal onder controle te krijgen. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal in één keer door. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Matador kopt de bal weg. Klungelig pakt Schillace de bal. Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato geeft een hoge lob. Achtner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Starukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achtner is nu in balbezit. Achtner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ruscigno geeft een lange en hoge pass. Alonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandoval de bal. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno speelt de bal door. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een hoge lob. Achtner krijgt zijn hoofd ertegen. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 80%, Real Portuguesa FC 20%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:2

46e minuut.
Cubas komt het veld opgelopen. Luirink komt het veld opgelopen. Navarro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Matador rent richting de bal. Schillace bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ... Paal!

47e minuut.
Anderson met de inworp. Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villalta krijgt een gele kaart. Ruscigno raakt geblesseerd tijdens het duel. Alonso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ruscigno kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandoval de bal. Matador rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:3

50e minuut.
Urbaneja speelt de bal door. Starukhin is nu in balbezit. Starukhin passt de bal in één keer door. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. Alonso kopt de bal weg. Achtner is nu in balbezit. Achtner haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:4

59e minuut.
Ruscigno rent richting de bal. Ruscigno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sandoval de bal. Achtner is nu in balbezit. Achtner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:5

60e minuut.
Achtner rent richting de bal. Ortuño geeft de bal voor. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Achtner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:6

64e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Valdivia kopt de bal weg. Zuffellato met een sublieme pass. Alonso controleert de bal met de borst. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matador probeert naar een medespeler te passen. Schillace controleert de bal met de borst. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:7

71e minuut.
Zuffellato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno geeft een hoge lob. Alonso maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierbânţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:8

74e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso met een sublieme pass. Klungelig pakt Matador de bal. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Fierbânţeanu met een harde bal richting middenveld. Zuffellato kopt de bal weg. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ruscigno passt de bal in één keer door. Alonso is nu in balbezit. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Achtner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 89%, Real Portuguesa FC 11%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:8