Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9425
BFC Dynamo Lamborghini Racing Team
def Tactiek Aventador
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 43
very good Schieten excellent
solid Passen weak
good Verdedigen average


9e minuut.
Artinger heeft problemen om de bal te vangen. Canghai is nu in balbezit. Canghai passt de bal in één keer door. Cilker rent richting de bal. Cilker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Legan`kou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hormayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canghai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wollenzien is nu in balbezit. Simion met een sublieme pass. Artinger speelt de bal door. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hormayer geeft de bal voor. Inworp. Artinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăt rent richting de bal. Agăt geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Beinhart trapt de bal weg van het doel. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Artinger speelt de bal door. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. Iwannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwannek passt de bal met de wreef. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Liszka rent richting de bal. Niedrig verovert de bal door een tackle van achteren. Niedrig geeft een lange en hoge pass. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien haalt uit met een fantastische trap. Simion bokst de bal weg.

24e minuut.
Wollenzien passt de bal zonder na te denken. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo is nu in balbezit. Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wollenzien rent richting de bal. Trujillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wollenzien is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cilker kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Simion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 1:0

39e minuut.
Artinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker onderschept slim de pass. D`Hooghe is nu in balbezit. Cilker onderschept slim de pass. Cilker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach passt de bal zonder na te denken. Wollenzien is nu in balbezit. Wollenzien draait met de bal, schiet en ... Simion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 2:0

43e minuut.
Beinhart met een harde bal richting middenveld. Cilker rent richting de bal. Trujillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trujillo krijgt een gele kaart. Cilker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hormayer met een snel genomen vrije trap. Wollenzien maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 51%, Lamborghini Racing Team 49%.
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 3:0

48e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 4:0

53e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hormayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Wollenzien heeft problemen om de bal te vangen. Simion bokst de bal weg.

67e minuut.
Canghai passt de bal in één keer door. Cilker rent richting de bal. Cilker passt de bal zonder na te denken. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach haalt uit met een fantastische trap. Simion bokst de bal weg.

69e minuut.
Iwannek speelt de bal door. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker passt de bal met de wreef. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Suhardiman geeft een hoge lob. Inworp. Canghai met een snelle inworp. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Wollenzien krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 5:0

80e minuut.
Wollenzien passt de bal zonder na te denken. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalmbach neemt de hoekschop. Wollenzien springt en kopt de bal. Simion bokst de bal weg. Suhardiman rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalmbach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wollenzien krijgt zijn hoofd ertegen. Simion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hormayer rent richting de bal. Hormayer geeft een hoge lob. Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien schiet op doel. Simion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 34%, Lamborghini Racing Team 66%.
BFC Dynamo - Lamborghini Racing Team 5:0