Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: TITI FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2634
TITI FC FC Jujucam
523 Tactiek libmdf
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 52.2
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


27e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Spasov onderschept slim de pass. Spasov passt de bal met de wreef. Stoica is nu in balbezit. Stoica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Andrei geeft een lange en hoge pass. Prithvijaj rent richting de bal. Prithvijaj passt de bal in één keer door. Leonard kan de bal niet met de borst controleren. Leonard schiet op doel. Chaveau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:1

31e minuut.
Maimets probeert naar een medespeler te passen. Prithvijaj rent richting de bal. Prithvijaj speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Provelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Oghene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ... Chaveau bokst de bal weg.

41e minuut.
Giresse heeft problemen om de bal te vangen. Ben Bouali rent richting de bal. Leonard onderschept slim de pass. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Gerasimyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Giresse probeert naar een medespeler te passen. Leonard heeft problemen om de bal te vangen. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Gerasimyuk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prithvijaj zal de hoekschop nemen. Leonard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:2

44e minuut.
Prithvijaj onderschept slim de pass. Prithvijaj probeert naar een medespeler te passen. Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. De bal raakt de paal. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Chaveau bokst de bal weg. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yenice zal de hoekschop nemen. Stoica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 64%, FC Jujucam 36%.
TITI FC - FC Jujucam 0:2

46e minuut.
Maimets rent richting de bal. Maimets geeft een hoge lob. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:3

49e minuut.
Gardeazábal Gómez probeert naar een medespeler te passen. Yenice rent richting de bal. Yenice geeft een hoge lob. Stoica maakt een snoekduik en kopt de bal. Chaveau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:4

58e minuut.
Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yenice de bal. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Prithvijaj heeft problemen om de bal te vangen. Prithvijaj probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ... Gerasimyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaveau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:5

62e minuut.
Prithvijaj geeft de bal voor. Yenice is nu in balbezit. Yenice passt de bal in één keer door. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez passt de bal met de wreef. Giresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard draait met de bal, schiet en ... Chaveau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerasimyuk speelt de bal door. Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov onderschept slim de pass. Gardeazábal Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:6

77e minuut.
Prithvijaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prithvijaj met een sublieme pass. Leonard rent richting de bal. Leonard draait met de bal, schiet en ... Chaveau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - FC Jujucam 0:7

78e minuut.
Provelli passt de bal in één keer door. Spasov speelt de bal door. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Stoica rent richting de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ... Chaveau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Baronchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Prithvijaj speelt de bal door. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov is nu in balbezit. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica schiet op doel. Chaveau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica schiet op doel. Chaveau probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 68%, FC Jujucam 32%.
TITI FC - FC Jujucam 0:7