Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:36
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12959
Dzialki Lesne Brow Team
433s Tactiek 532 BROW
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
66.6 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen good


8e minuut.
Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma passt de bal met de wreef. Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moeller rent richting de bal. Moeller passt de bal met de wreef. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski schiet op doel. Matieţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Brow Team 0:1

24e minuut.
Surma passt de bal met de wreef. Martín Alexandre heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre met een sublieme pass. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Żyluk geeft een hoge lob. Mrowiński rent richting de bal. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kuśmierzak kopt de bal weg. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surma met de inworp. Żyluk kan de bal niet met de borst controleren. Żyluk geeft de bal voor. Azalmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Surma neemt de hoekschop. Azalmaz springt en kopt de bal. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 36%, Brow Team 64%.
Dzialki Lesne - Brow Team 0:1

47e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea met een sublieme pass. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzialki Lesne - Brow Team 1:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moeller met de inworp. Klungelig pakt Gniadkowski de bal. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Matieţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Moeller de bal. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moeller. Moeller krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chomik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín Alexandre kan de bal niet met de borst controleren. Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chomik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chomik geeft een hoge lob. Żyluk rent richting de bal. Żyluk geeft een hoge lob. Dzienisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Żyluk passt de bal in één keer door. Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre passt de bal met de wreef. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dudzik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudzik met een snelle inworp. Mielcarski rent richting de bal. Mielcarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tylas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Podleski de bal. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wachaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea is nu in balbezit. Wachaczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wachaczewski krijgt een gele kaart. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 40%, Brow Team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzialki Lesne - Brow Team 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 33%, Brow Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzialki Lesne - Brow Team 1:1

110e minuut.
Martín Alexandre passt de bal in één keer door. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal met de wreef. Daar is Martín Alexandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Alexandre haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Brow Team 2:1

113e minuut.
Żyluk met de inworp. Surma geeft een lange en hoge pass. Azalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

119e minuut.
Żyluk passt de bal in één keer door. Surma probeert naar een medespeler te passen. Dzienisz is nu in balbezit. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... Perzanowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 32%, Brow Team 68%.
Dzialki Lesne - Brow Team 2:1