Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Palmar
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5398
Marianao FC Machanical Orange
Form 5-V-2CE Tactiek MACH 43W2-0A
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
71.9 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen very good


4e minuut.
Cervantes geeft een hoge lob. Villena kopt de bal weg. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Lemos de bal. Lemos speelt de bal door. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts geeft een hoge lob. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Echevarría is nu in balbezit. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes met een sublieme pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Everaerts is nu in balbezit. Everaerts passt de bal met de wreef. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 2:0

18e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobrecueva de bal. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 3:0

19e minuut.
Fumero speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 4:0

21e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal zonder na te denken. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 39%, Machanical Orange 61%.
Marianao FC - Machanical Orange 4:0

56e minuut.
Fajardo geeft een hoge lob. Fuatoğlu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Echevarría zal de hoekschop nemen. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartolomé bokst de bal weg.

63e minuut.
Marjoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Marjoniemi met een sublieme pass. Everaerts geeft een hoge lob. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Tuñas bokst de bal weg. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 5:0

71e minuut.
Sobrecueva passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo schiet op doel. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Machanical Orange 6:0

84e minuut.
Marjoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Marjoniemi geeft een hoge lob. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ... Tuñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Schild onderschept slim de pass. Schild geeft een hoge lob. Lugo kopt de bal weg. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 51%, Machanical Orange 49%.
Marianao FC - Machanical Orange 6:0