Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Amsterdam Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17264
Machanical Orange Cuban Soccer Academy
MACH 43W2-0A Tactiek Tac 3
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 56.2
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón geeft een lange en hoge pass. Pálmason rent richting de bal. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 0:1

9e minuut.
Kutryb rent richting de bal. Böjte verovert de bal door een tackle van achteren. Montano rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Carvajal rent richting de bal. Morgado onderschept slim de pass. Morgado draait met de bal, schiet en ... Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 0:2

16e minuut.
Böjte onderschept slim de pass. Böjte geeft een lange en hoge pass. Cordovez probeert de bal met de borst te controleren. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Alfonso passt de bal met de wreef. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Fumero rent richting de bal. Fumero draait met de bal, schiet en ... Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 1:2

20e minuut.
Oquendo met een sublieme pass. Cepero speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Tamayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Montano probeert naar een medespeler te passen. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason schiet op doel. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Montano probeert naar een medespeler te passen. Simón rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Tamayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 2:2

37e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een lange en hoge pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 3:2

40e minuut.
Klungelig pakt Böjte de bal. Tussen is nu in balbezit. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason schiet op doel. Tuñas bokst de bal weg.

42e minuut.
Kutryb bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte geeft een hoge lob. Morgado is nu in balbezit. Morgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 3:3

44e minuut.
Sobrecueva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tussen met een snelle inworp. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Montano passt de bal in één keer door. Alfonso geeft de bal voor. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 49%, Cuban Soccer Academy 51%.
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 4:3

49e minuut.
Cepero probeert naar een medespeler te passen. Montano met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo schiet op doel. Tamayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso onderschept slim de pass. Alonso speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. Tamayo bokst de bal weg.

57e minuut.
Tussen is nu in balbezit. Cordovez verovert de bal door een tackle van achteren. Cordovez geeft een lange en hoge pass. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 5:3

59e minuut.
Radan onderschept slim de pass. Radan geeft een hoge lob. Sobrecueva rent richting de bal. Pálmason verovert de bal door een tackle van achteren. Pálmason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 5:4

62e minuut.
Cordovez geeft een hoge lob. Fumero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radan. Fumero raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajardo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kutryb is nu in balbezit. Böjte verovert de bal door een tackle van achteren. Böjte geeft een hoge lob. Morgado is nu in balbezit. Morgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sobrecueva passt de bal in één keer door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal speelt de bal door. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Tamayo bokst de bal weg.

74e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Cordovez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason verovert de bal door een tackle van achteren. Pálmason schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 5:5

80e minuut.
Radan is nu in balbezit. Radan geeft een hoge lob. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado onderschept slim de pass. Morgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Inworp. Tussen met een snelle inworp. Cordovez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason onderschept slim de pass. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 51%, Cuban Soccer Academy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Machanical Orange - Cuban Soccer Academy 5:5