Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MANGOLÉ FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6873
MANGOLÉ FC PIKA TEAM
Amorim Tactiek »(ô..ô)«
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 52.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Okoński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bonsema heeft problemen om de bal te vangen. Bonsema schiet op doel. Memedović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Arnao de bal. Arnao passt de bal zonder na te denken. Rantaharju probeert naar een medespeler te passen. Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. Memedović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński geeft een lange en hoge pass. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 0:1

22e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Arnao rent richting de bal. Arnao passt de bal met de wreef. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal in één keer door. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 1:1

38e minuut.
Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonsema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 2:1

40e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Daar is Miholka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaels maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Michaels naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Hoof geeft een lange en hoge pass. Glentzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glentzes speelt de bal door. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 38%, PIKA TEAM 62%.
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 2:1

50e minuut.
Miholka passt de bal met de wreef. Arnao rent richting de bal. Arnao speelt de bal door. Bonsema heeft problemen om de bal te vangen. Bonsema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 3:1

57e minuut.
Kawaler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sędziak de bal. Sędziak speelt de bal door. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. Memedović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi geeft de bal voor. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 3:2

84e minuut.
Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Hoof geeft een lange en hoge pass. Perdigão heeft problemen om de bal te vangen. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rantaharju raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 30%, PIKA TEAM 70%.
MANGOLÉ FC - PIKA TEAM 3:2